Fotbal intern

Gigi, anunţ ŞOC! “Steaua RETROGRADEAZĂ, eu în Ligă! Cu Petrolul”

UPDATE 01.09 / 15:03 / Ziua şi echipa pentru Gigi Becali! După ce a precizat că se poate duce la Voluntari sau la Astra, patronul Stelei a dezvăluit că echipa pe care ar vrea să o finanţeze...
01.09.2015 | 18:00
Gigi anunt SOC Steaua RETROGRADEAZA eu in Liga Cu Petrolul
ADVERTISEMENT

UPDATE 01.09 / 15:03 / Ziua şi echipa pentru Gigi Becali! După ce a precizat că se poate duce la Voluntari sau la Astra, patronul Stelei a dezvăluit că echipa pe care ar vrea să o finanţeze este Petrolul Ploieşti, unul dintre brandurile României.

“Păi ei au zis să mă sperie că îşi fac echipă. Păi stai, nu e aşa uşor. Au făcut ăştia de la Craiova, dar sînt vai de capul lor, sînt la retrogradare. Eu am de luat 10 milioane acum, dar ministrul să nu creadă că îi dau banii aceştia, îi iau eu. Cel mai mult mi-ar plăcea să iau Petrolul. Aş fi zeu! Campion în fiecare an, 15.000 oameni la fiecare meci. Iau 7-8 jucători de cîmp, cei doi portari şi gata, am echipă de Liga Campionilor”, a declarat Becali în cadrul conferinţei.

ADVERTISEMENT

UPDATE 20:56 / Gigi Becali a dezvăluit că are de gînd să ia o echipă no name, care să fie finanţată doar din drepturile de televizare şi de la primărie. El este hotărît să nu mai scoată nici un ban din buzunare, ba să producă, după ce echipa va lua campionatul şi se va duce în Liga Campionilor.

Tot el a mai spus că Marius Lăcătuş nu ştie ce vorbeşte, gloria stelistă sugerînd că Rădoi şi Olăroiu au acţiuni la clubul din Ghencea.

ADVERTISEMENT

”Îl rog pe Lăcătuş să spună cîte acţiuni au Olăroiu şi Rădoi la Steaua.

A zis că ştie, dar la Steaua e greu să ai acţiuni. Că dacă ai, trebuie să dai 300.000 de euro lunar. Adică, bani, nu glumă”, a fost răspunsul lui Becali.

”Eu nu fac niciodată afirmaţii gratuite. Pot să mai glumesc. Dar acum nu am făcut nici o glumă. Dau echipa, o dau şi cu un plus de 3 milioane de euro, cu banii din drepturi. Şi o dau şi cu jucători. 

ADVERTISEMENT

Eu vorbesc pe acte. Eu ştiu că palmaresul e la noi. Dar nu eu trebuie să spun asta. În dex scrie… continuitate.

Eu nu am minţit. E foarte greu să mai ţii o echipă. Ce urmăresc eu: luaţi-o pe Steaua, eu am 10 jucători, mă asociez cu o echipă de primărie, că asta vreau. Să dea primăria 3 milioane pe an şi din drepturi încă 3, iar cu 6 milioane ţin echipa. Iau campionatul, merg în Liga Campionilor, dacă mă ajută Dumnezeu, şi mai iau de acolo bani. Iar Steaua o să retrogradeze! Eu în Ligă, ei retrogradaţi!”

ADVERTISEMENT

O primărie poate finanţa. Păi acum nu toate echipele sînt ale primăriilor? Cine mai e fără primărie? Eu şi cu Niculae”, a declarat Gigi Becali.

”L-am sunat pe Duşa de 10 ori. M-a sunat apoi consilierul şi m-a întrebat cine sînt. I-am spus că sînt Becali şi vreau să vorbesc cu Duşa. Că vreau să vorbesc cu un om serios, nu cu Boroi”, a mai dezvăluit Becali.

”Eu le dau echipa, dar acum să văd cum scot căciula, că acum nu-mi mai răspund la telefon…”, a povestit Gigi care a fost reacţia Armatei la anunţul său că dă echipa.

Tot el a anunţat că nu va lua niciodată Rapidul: ”Mă vedeţi pe mine la Rapid? Credeţi că eu mă duc acolo? Păi eu mă duc din lac în puţ? Păi Rapid e un brand! Eu vreau să nu mai dau bani! Ţelul meu este televizare şi bani de la primărie.”

*********************************************************************************************

UPDATE 31.08 / 14:39 / Gigi Becali a continuat războiul verbal cu oficialii CS Steaua. Finanţatorul campioanei Ligii 1 nu crede în proiectul iniţiat de Ministerul Apărării şi propune o variantă de colaborare cu oficialii Armatei.
“Nu am rămas cu nimic, doar cu celebritatea, dar am câştigat ceva? Am câştigat puşcărie şi lacrimile familiei mele, plus bani daţi”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru România TV.

Gigi Becali este convins că Steaua va retrograda fără banii săi: “Să îi vedeţi la anul, de fapt nu la anul, că sunt în play-off, anul următor retrogradează!”.

Patronul Stelei a transmis un mesaj şi fanilor Stelei şi a ţinut să anunţe o nouă posibile destinaţie în cazul în care părăseşte Steaua.

“Le spun în felul următor: sînt şi eu om şi nu mai am 45-50 de ani. Nu mai am forţă de război, nu mai am putere. Sînt în vale, cobor, am făcut 57 de ani. Fac şi eu ca Udrea: vreţi, o dau înapoi!

Eu am 10 jucători pe care îi iau cu mine şi plec la o echipă din play-off, de exemplu la Ioan Niculae, mai dau 4-5 milioane de euro şi iau Astra şi am stadion şi joc şi în Liga Campionilor”, a declarat Gigi Becali la Romania TV.

STEAUA. Gigi Becali a dezbătut, pentru prima oară de la declaraţiile oficiale făcute de ministrul Mircea Duşa ( anunţul aici), subiectul CS Steaua în liga a patra.

STEAUA. Finanţatorul campioanei Ligii 1 a precizat că este dispus să ofere echipa, cu titlu gratuit, Ministerului Apărării, însă pune o condiţie esenţială.

Hagi ATACĂ ARBITRAJUL! „Steaua NU avea NEVOIE de aşa ceva!” 

“Aştia de la Armată să vorbească şi le dau echipa pe gratis. Pe locul 1 şi fără datorii. Îmi iau şapte-opt jucători şi tot eu mă duc în Liga Campionilor. Numele ăsta, Steaua, a devenit o corvoadă. Eu vreau să îmi mărit fetele, să îmi văd de bătrîneţile mele. Eu mă duc la Voluntari, dar tot eu cîştig campionatul.

Steaua. Anunţ oficial al MAPN: „Băgăm echipa în Liga a IV-a”

Mă duc eu la ministru şi îi ofer Steaua, dar să vedem cum iau jucătorii ca după aceea să nu fiu acuzat de fraudă. Pe cuvîntul meu de onoare că le dau clubul gratis”, a precizat Becali.

ADVERTISEMENT