Fotbal intern

Interviu Denis Alibec: “Mi-aş dori să fiu coleg cu Gnohere la Steaua!”

STEAUA. Denis Alibec a vorbit pentru FANATIK.RO despre victoria obţinută de Astra în partida cu Steaua, scor 1-0. Atacantul consideră meritată victoria giurgiuvenilor şi aşteaptă cu nerăbdare...
13.12.2016 | 00:07
Interviu Denis Alibec Mias dori sa fiu coleg cu Gnohere la Steaua
ADVERTISEMENT

STEAUA. Denis Alibec a vorbit pentru FANATIK.RO despre victoria obţinută de Astra în partida cu Steaua, scor 1-0. Atacantul consideră meritată victoria giurgiuvenilor şi aşteaptă cu nerăbdare să înceapă antrenamentele sub comanda lui Reghecampf. Internaţionalul speră să fie coleg la Steaua, din ianuarie, cu Budescu şi Gnohere şi să rezolve, astfel, problemele din ofensivă ale roş-albaştrilor.

Salut Denis! Cum ai trăit partida de duminică?

– Sincer să fiu, a fost puţin ciudat pentru mine dacă ţinem cont că, încă, sînt jucătorul Astrei, însă din ianuarie voi fi al Stelei. Sînt de părere că Astra a meritat victoria. Fără discuţie! Partida a fost frumoasă, cu multe ocazii de poartă, a cîştigat echipa mai bună.

ADVERTISEMENT

“Abia aştept să încep antrenamentele cu Steaua”

Ce se întîmplă cu Steaua? Nu reuşeşte să mai cîştige în deplasare.

– Sînt de părere că le lipseşte golul. Abia aştept să încep antrenamentele cu noua mea echipă, sper să nu dezamăgesc. Îmi doresc să marchez goluri, ştiu că Steaua aşteaptă să rezolv problemele din ofensivă. De altfel, patronul şi antrenorul au şi declarat că asta îşi doresc de la mine. Sînt pregătit!

De ce nu ai fost prezent la partidă?

– Am preferat să stau acasă şi să evit un alt conflict cu publicul din Giurgiu. Eu zic că am făcut o alegere bună. Nu aş fi suportat să fiu iarăşi înjurat.

ADVERTISEMENT

“Nu ştiu dacă Budescu vrea să vină… Are salariu mare în China!”

Îl iei şi pe Budescu la Steaua?

– Nu ştiu dacă vrea să vină… Are salariu foarte mare la echipa din China. Ar fi bine să vină şi el la Steaua, am reface cuplul de la Astra. Să vedem ce va fi din ianuarie. Eu mi-aş dori, normal, să vină alături de mine. Nu se ştie niciodată.

Ţi-e teamă că Steaua ar putea pierde titlul?

– Depinde foarte mult de transferurile care se vor realiza. Titlul se joacă. Gaz Metan joacă bine, CS U Craiova şi Viitorul la fel. Orice este posibil. Dar am convingerea că, la final, Steaua va fi campioană.

ADVERTISEMENT

“Nico pune imnul Rapidului, el este DJ-ul”

Este posibil să faci cuplu cu Gnohere din ianuarie.

– Este un jucător foarte bun, ar fi un plus pentru Steaua dacă transferul s-ar realiza. Mi-aş dori să ajungă şi el, să fim colegi în atac.

Cum te mai simţi din punct de vedere fizic?

– Sînt ok, mă simt bine. Pentru moment, nu se pune problema să mă mai operez.

După meciul cu Steaua, în vestiar s-a auzit imnul Rapidului.

– Da, aşa este… Sînt mulţi rapidişti în echipa Astrei. Nico este cel responsabil cu muzica, el este DJ-ul.

ADVERTISEMENT

“Depinde ce jucători vor mai rămîne cu Genk. Mulţi vor să plece!”

Ce şanse crezi că are Astra cu Genk?

– Are şanse mari de calificare. Acum depinde ce jucători mai rămîn, ce echipă va avea Şumi la dispoziţie. Pentru că am înţeles că mulţi vor să plece. Rămîne de văzut ce se va întîmpla. Oricum, este bine că Astra a evitat echipe puternice. Genk este un adversar accesibil.

Şumi a spus că Astra se califica sigur dacă te avea la echipă.

– Asta este situaţia acum. Păcat că nu s-a calificat şi Steaua, aş fi jucat şi eu în “16”-imi. Dar, lasă, că joc la anul în grupele Ligii Campionilor (rîde). 

2.000.000 de euro a plătit Steaua pentru Alibec

6 goluri în 19 partide a reuşit Alibec pentru Astra în acest sezon

ADVERTISEMENT