Fotbal intern

STEAUA. Guilherme: ÎNGER pe teren, DEMON în afara lui!

STEAUA. Echipa din Ghencea a reuşit un nou transfer. După plecarea lui Paul Pîrvulescu la Viitorul, cu Latovlevici în ultimele şase luni de contract şi cu Toşca ezitant, oficialii...
02.02.2015 | 00:03
STEAUA Guilherme INGER pe teren DEMON in afara lui
ADVERTISEMENT

STEAUA. Echipa din Ghencea a reuşit un nou transfer. După plecarea lui Paul Pîrvulescu la Viitorul, cu Latovlevici în ultimele şase luni de contract şi cu Toşca ezitant, oficialii „roş-albaştrilor” l-au adus pe brazilianul Guilherme pentru a întări defensiva. FANATIK.RO vă prezintă portretul fotbalistului care impresionează pe teren, dar pierde mult prin “escapadele” din afara acestuia.

Titular de meserie: 3.060 de minute jucate într-un sezon

STEAUA. Guilherme a fost adus în România de Laurenţiu Reghecampf,  în 2011, la Chiajna, şi a reuşit să se impună în echipa antrenată de fostul tehnician al Stelei. Evoluţiile bune ale fundaşului au făcut ca în vara anului 2012  să ajungă să îmbrace tricoul „lupilor galbeni”, semnînd un contract pe 2 ani. Acesta şi-a continuat parcursul foarte bun în Liga 1, a devenit un om de bază în echipa Petrolului şi a cîştigat Cupa României în sezonul 2012-2013, iar echipe mari din România şi-au arătat interesul pentru serviciile sale.

ADVERTISEMENT

594778-guilherme-piovaccari

STEAUA. Campioana României, cît şi Astra s-au luptat în vara anului 2014 pentru semnătura fotbalistului care a bifat toate minutele în sezonul trecut în Liga 1. Laurenţiu Reghecampf şi-a dorit foarte mult să îl aibă în lot pe fundaşul în vîrstă de 24 de ani, iar oficialii Stelei i-au oferit fotbalistului un salariu de 15.000 de euro pe lună şi o primă de instalare de 150.000 de euro, însă acesta a spus pas ofertei. Astra l-a avut în curte pe Guilherme, asta doar pentru cîteva zile, brazilianul plecînd în Germania pentru a semna cu echipa din liga a doua, Greuter Furth.

Abonat al cluburilor de noapte

STEAUA. Deşi a fost un exemplu în terenul de fotbal, Guilherme fiind singurul jucător care a bifat toate minutele din sezonul trecut în Liga 1 şi nu a putut fi scos din teren de către alt fotbalist, se pare că fundaşul are o viaţă extrasportivă extrem de activă.  În vara anului 2014, după ce şi-a încheiat socotelile cu Petrolul Ploieşti şi se afla în negocieri cu Astra Giurgiu, brazilianul a fost implicat într-un scandal care a ţinut prima pagină a ziarelor din România.

ADVERTISEMENT

media_140681276898699400

STEAUA. Guilherme împreună cu impresarul său au petrecut o seară într-un club de lux din zona Herăstrău, terminată într-un mod neplăcut. Martinez, agentul său, a avut cîteva ieşiri nervoase la adresa oamenilor de ordine ai clubului, iar actualul fotbalist al Stelei nu a putut sta deoparte şi a împărţit pumni şi picioare, acesta fiind cel care a ieşit cel mai „şifonat” din tot acest scandal, conform wowbiz.ro.

media_140681278400907900

STEAUA. Se pare că acest scandal a contat şi în momentul în care se negocia transferul său la Astra. Patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae, susţinea în acea perioadă că brazilianul îşi petrece timpul prin baruri şi nu se preocupă de viitorul său. „Guilherme n-a avut timp să semneze contractul pentru că de o săptămînă stă numai prin baruri.”

ADVERTISEMENT

Revoltă în vestiarul „lupilor” în urma unei nopţi petrecute în discotecă

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, în perioada cînd evolua pentru Petrolul, fundaşul sud-american a provocat un imens scandal în vestiarul „lupilor”. Înainte de un meci din Liga 1, Guilherme a petrecut într-o discotecă din Ploieşti împreună cu un coleg, iar toate acestea au ajuns la urechile lui Cosmin Contra, tehnicianul pedepsind toată echipa pentru isprava sa. „Guriţă” a decis să ţină tot lotul în cantonament după fiecare meci, toate acestea pentru a nu mai afla că jucătorii săi îşi petrec timpul prin cluburi în loc să fie preocupaţi de fotbal. Decizia lui Contra nu a fost bine primită de către restul jucătorilor, iar Guilherme a încercat să îl înduplece pe tehnician, dar fără să reuşească.