Sport

Gigi Becali, încă o lovitură financiară după derby-ul FCSB – Rapid. Câți bani i-au intrat în buzunar. Exclusiv

Gigi Becali mai are un motiv să sărbătorească după derby-ul FCSB - Rapid. I-a intrat în buzunar aproape jumătate de milion de euro.
21.04.2024 | 19:45
Gigi Becali inca o lovitura financiara dupa derbyul FCSB  Rapid Cati bani iau intrat in buzunar Exclusiv
Gigi Becali poate încasa aproape 1.000.000 de euro din bilete doar din meciurile cu Rapid și CFR Cluj din penultima etapă. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali își freacă mâinile după derby-ul de pe Arena Națională dintre FCSB și Rapid care a stabilit un nou record de spectatori în acest sezon din SuperLiga: 45.143 de spectatori. FANATIK a aflat câți bani va încasa patronul FCSB-ului din bilete.

Gigi Becali și Dan Șucu, profit important după ce au disputat derby-ul FCSB – Rapid pe Arena Națională

După ce Rapid a strâns 40.000 de fani la meciul sezonul regulat, a venit rândul lui Gigi Becali să încaseze după derby-ul din etapa a 5-a a play-off-ului disputat pe Arena Națională, încheiat la egalitate, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Gigi Becali va încasa aproximativ 400.000 de euro, în timp ce costurile din închiriere a stadionului și de organizare a partidei nu vor depăși 60.000 de euro.

Chiar dacă FCSB a avut cu 5.000 de fani mai mult decât Rapid pe Arena Națională, profitul nu va fi unul mai mare decât cel înregistrat de Dan Șucu, ținând că prețurile la bilete au fost mai mari mari pentru „alb-vișinii”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali va mai încasa cu siguranță sume importante din bilete în acest final de sezon. 50.000 de fani pe Arena Națională la meciul de titlu cu CFR Cluj

Gigi Becali cu siguranță va mai disputa un meci cu stadionul arhiplin în acest moment. FANATIK a dezvăluit că titlul și medaliile de campioni vor fi înmânate abia la ultimul meci de pe teren propriu, la derby-ul cu CFR Cluj.

Fără doar și poate această partidă se va juca în fața a peste 50.000 de spectatori, ținând cont că în peluza în care au stat suporterii Rapidului nu vor poposi decât câțiva zeci de fani ai lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Așadar, în conturile patronului FCSB vor mai intra cu siguranță încă jumătate de milion de euro. Până la finalul sezonului, FCSB va mai juca pe teren propriu un meci cu Farul Constanța (27 aprilie).

  • 400.000 de euro va încasa FCSB din bilete la derby-ul cu Rapid
  • 50.000 de fani sunt așteptați la FCSB – CFR Cluj, meciul la care se va decerna titlul de campioană și medaliile
ADVERTISEMENT
2.20 este cota BETANO pentru „2 solist” la derby-ul Sepsi - FCSB