Fotbal intern

STEAUA. Scandal MONSTRU! După Arlauskis, încă doi “grei”, EXCLUŞI!

UPDATE 13:27 / După Arlauskis, încă doi fotbalişti au fost excluşi din lot. Prepeliţă şi Latovlevici, fotbalişti cărora le expiră înţelegererile cu Steaua la vară, au fost anunţaţi că...
22.02.2015 | 13:30
STEAUA Scandal MONSTRU Dupa Arlauskis inca doi grei EXCLUSI
ADVERTISEMENT

UPDATE 13:27 / După Arlauskis, încă doi fotbalişti au fost excluşi din lot. Prepeliţă şi Latovlevici, fotbalişti cărora le expiră înţelegererile cu Steaua la vară, au fost anunţaţi că nu vor evolua contra Rapidului, anunţă digisport.ro.

STEAUA. Gigi Becali a dorit să-l scoată pe Gidreus Arlauskis din poarta Stelei încă de la pauza meciului cu Astra Giurgiu, la fel cum s-a întîmplat şi cu Prepeliţă, dar în cele din urmă antrenorul roş-albaştrilor a “riscat” şi a mers pe mîna lituanianului pînă la finalul partidei. Consecinţa? Pentru jocul de azi, cu Rapid, latifundiarul din Pipera a dat ordin expres ca fostul portar al Unirii Urziceni să nu fie în lot, iar antrenorul echipei s-a conformat. Patronul Stelei crede că goalkeeperul în vîrstă de 27 de ani a semnat deja cu Udinese.

ADVERTISEMENT

STEAUA. FANATIK.RO a dezvăluit, în exclusivitate, în după amiaza zilei de sîmbătă, că Arlauskis a fost exclus din lotul Stelei pentru jocul cu Rapid! Asta deoarece Gigi Becali este decis să nu mai treacă prin situaţia trăită cu Ciprian Tătăruşanu în urmă cu mai bine de un an de zile. Astfel, după a sesizat că Arlauskis tot trage de timp să semneze prelungirea contractului, patronul Stelei a hotărît să taie în carne vie cu jucătorii care procedează la fel ca actualul goalkeeper al Fiorentinei, indiferent de numele jucătorului! Să le spuneţi clar în faţă. Dacă nu semnează, nu mai joacă titulari. Gata, s-a terminat cu boieria la Steaua. Nimeni nu îşi mai bate joc de mine, a fost mesajul finanţatorului roş-albaştrilor către subalterni.

“A turbat la Poarta Albă cînd i-a văzut pe Arla şi Prepe titulari”

STEAUA. Chiar dacă a fost avertizat de ordinul lui Becali, Costel Gâlcă l-a ignorat, în primă fază pe acesta şi i-a trimis pe Arlauskis şi pe Prepeliţă în teren încă din primul minut în jocul din semifinala Cupei Ligii, cu Astra Giurgiu, scor 3-0. Latifundiarul din Pipera a turbat de furie cînd a aflat echipa de start şi a  dat ordin ca cei doi să fie lăsaţi la vestiar la pauză. Antrenorul clubului din Ghencea s-a conformat în parte, cu tot riscul, şi l-a înlocuit doar pe Prepeliţă. Însă, după joc, i-a anunţat pe cei doi jucători că nu are ce să facă, dacă fotbaliştii nu îşi rezolvă problemele cu conducerea. Astfel, pentru jocul cu Rapid, Arlauskis nici măcar nu a mai prins lotul de 18.Nu pot să cred aşa ceva! Refuz să cred că este adevărată această informaţie. Nu cred că Steaua se poate comporta în acest fel cu Arlauskis a fost replica lui Leonid Istrati, impresarul portarului Stelei, în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

“Dacă a semnat cu Udinese, să nu-l mai văd în poartă”

STEAUA. Surse din anturajul patronului din Ghencea au dezvăluit pentru FANATIK.RO momentul de furie al lui Gigi Becali cu privire la Arlauskis. Cu mine nu se joacă titular. Să stea rezervă! Gata, s-a terminat! Verificaţi dacă Arlauskis a semnat cu Udinese, iar dacă e adevărat, atunci vom merge doar pe mîna lui Cojocaru. Pentru meciul cu Rapid, nu vreau să-l vad în poartă pe Arlauskis. Să stea rezervă, să plece acasă, faceţi ce vreţi, Nu mă interesează”a sunat ordinul lui Becali.

“Eu nu stau rezervă. Mai bine plec acasă”

STEAUA. În aceste condiţii, aflînd decizia finală a lui Gigi Becali, oamenii din staff-ul clubului din Ghencea l-au informat pe Arlauskis că nu va mai juca titular la Steaua, iar acesta s-a enervat şi a replicat pe loc.Eu nu stau rezervă. Mai bine plec acasă. Ştiţi bine care a a fost condiţia mea acum un an, atunci cînd am decis să vin la voi. Am spus că semnez doar dacă voi juca titular. În alte condiţii nu veneam”, a fost replica portarului.

ADVERTISEMENT

Variantele de echipă de start gîndite de Gâlcă: Cojocaru – Papp, Varela, Luchin, Toşca (Guilherme) – Breeveld, Chipciu  (Bourceanu) – Adi Popa, Rusescu (Chipciu), Cr. Tănase – Ţucudean (Rusescu)

10.000 de euro este salariul lui Arlauskis la Steaua

15 meciuri a jucat Arlauskis pentru Steaua în acest campionat