Fotbal intern

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Coregrafia “cîinilor” a fost PLĂTITĂ de patronul Stelei!

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Stupoare la tribuna oficială! Lui Gigi şi celorlalte oficialităţi nu le-a venit să creadă ochilor cînd au citit mesajul mare cît o întreagă tribună a doua:...
17.08.2016 | 14:49
STEAUA UMILINTA MAXIMA Coregrafia ciinilor a fost PLATITA de patronul Stelei
ADVERTISEMENT

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Stupoare la tribuna oficială! Lui Gigi şi celorlalte oficialităţi nu le-a venit să creadă ochilor cînd au citit mesajul mare cît o întreagă tribună a doua: ”Doar Dinamo Bucureşti”, caractere albe pe fond roşu şi invers!

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. A fost aroganţa maximă pe care fanii lui Dinamo le-au făcut-o steliştilor. Aproximativ 15.000 de suporteri ai Stelei au îmbrăcat tricourile care au format mesajul ULUITOR, ”Doar Dinamo Bucureşti”.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a aflat cum au reuşit ”cîinii” să-şi umilească rivalii. Cu doar cîteva zile înainte de meci, cîţiva suporteri ai lui Dinamo s-au dat drept stelişti şi au ajuns la Gigi Becali, căruia i-au făcut propunerea: ”lasă-ne să-ţi facem coregrafia. De ce numai ăia de la Dinamo să fie mereu lăudaţi pentru spectacolul pe care-l fac în tribune? Uite, am găsit o firmă din Germania care se ocupă de aşa ceva. Patronul este român stabilit acolo şi e stelist”, au fost cuvintele păcălelii.

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Gigi a muşcat instant. Mai ales că fanii ”cîinilor” i-au arătat şi site-ul firmei, semn că totul e de o seriozitate germană. ”Lasă-ne cu o zi înaintea meciului să organizăm totul. O să fie perfect!”, au fost ultimele cuvinte ale suporterilor, care i-au mai smuls un zîmbet de satisfacţie patronului.

ADVERTISEMENT

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Luni, oamenii s-au apucat de treabă pe Arena Naţională. Au pus tricourile albe pe fiecare scaun, dar şi plăcuţe roşii. Au lăsat bileţele, pe care au scris: ”Îmbrăcaţi tricoul cînd începe meciul!”.

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. A doua zi, suporterii Stelei s-au conformat. Ce a ieşit a văzut o ţară întreagă: ”Doar Dinamo Bucureşti” a fost mesajul care a apărut la tribuna a doua, după ce meciul a început. Suporterii au renunţat la tricouri abia după vreo 10 minute, cînd crainicul stadionului le-a cerut-o.

ADVERTISEMENT

L-au încercat în Cupa României

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Totul a început, însă, în urmă cu cîteva luni, la ultima partidă dintre Steaua şi Dinamo, din Cupa României. Atunci, unul dintre fanii echipei din ”Ştefan cel Mare” l-a sunat pe Becali din Germania şi i-a propus să-i facă o coregrafie. I-a trimis chiar şi un link cu site-ul, în care erau cîteva mostre de concerte organizate, chipurile, de el. Becali a refuzat atunci oferta.

Acum, finanţatorul Stelei a muşcat momeala. Pentru a fi convingători, dinamoviştii care s-au dat drept stelişti i-au spus lui Becali că firma din Germania a participat la organizarea concertului sisţinut de Rihanna zilele acestea la Bucureşti.

ADVERTISEMENT