Fotbal intern

Contra a NUMIT dinamovistul pe care l-ar transfera oriunde

DINAMO. Cosmin Contra a vorbit despre 2016, dar a mărturisit şi ce ar face dacă ar fi sunat de Gigi Becali şi i s-ar propune să vină antrenor la Steaua....
28.12.2016 | 00:03
Contra a NUMIT dinamovistul pe care lar transfera oriunde
ADVERTISEMENT

DINAMO. Cosmin Contra a vorbit despre 2016, dar a mărturisit şi ce ar face dacă ar fi sunat de Gigi Becali şi i s-ar propune să vină antrenor la Steaua.

despre plecarea în China: “Plecarea de la Getafe în China a fost un pas înapoi în cariera mea, dar a trebuit să salvez clubul pentru că s-a plătit o sumă frumoasă pentru rezilierea contractului. În China m-am adaptat greu. Am făcut tot ce am putut, dar nu am avut rezultate foarte bune pentru că nu s-a avut răbdare cu mine”

ADVERTISEMENT

despre Generaţia de Aur: “Am avut şansa să prind finalul generaţiei de aur şi mă bucur că am avut asemenea colegi. Dacă o să mi se ceară ajutorul în proiectul acesta nou, atunci o să le stau la dispoziţie cu tot ce pot. Gică Popescu este un om tare bun, dar l-am întîlnit cam supărat. Eu sînt sigur că după ce o să îşi reîncarce bateriile o să revină să lucreze tot în fotbal”

despre problemele din Spania: “Şi în Spania au fost probleme cu unele echipe, dar statul a ajutat aceste echipe. S-a micşorat impozitul pe salarii şi lucrurile s-au rezolvat”

ADVERTISEMENT

despre echipa naţională:Nu mai putem să facem nici un pas greşit. Avem meci decisiv cu Danemarca pe care nu avem voie să nu îl cîştigăm dacă vrem să rămînem în cărţi pentru calificare. Îmi pare rău că nu am fost eu cel ales să antrenez echipa naţională, dar acum nu avem ce să facem şi trebuie să credem în Daum. Se vede că şi el lucrează sub presiunea rezultatelor”

despre Benzar: “Îmi place. Se pare că în sfîrşit am găsit un om care să acopere banda dreaptă aşa cum făcea pe timpuri Dan Petrescu, apoi eu”

ADVERTISEMENT

despre Dinamo: “Eu nu am văzut o problemă. Încă de acum două luni am spus că nea Ando trebuie lăsat să lucreze deoarece dînsul face treabă bună. Nea Ando este un antrenor care rezistă la presiune. Dinamo este un club mare în România şi sînt sigur că va reveni în frunte. Dacă nea Ando ar fi plecat, atunci de ce să nu mă fi gîndit că pot să preiau această echipă?”

despre o ofertă de la Gigi Becali: “Dacă mă sună Gigi Becali îl salut, dar e clar că e greu ca eu să mă duc la Steaua. Eu sînt un tip mai special şi sentimental. Dînsul are principiile sale, iar eu pe ale mele”

ADVERTISEMENT

despre Reghe şi Hagi: “Sînt sigur că Reghe va redresa corabia la Steaua, dar mi-ar plăcea ca Hagi să cîştige campionatul. Şi-a investit toţi banii săi în fotbal şi merită din plin să reuşească. Eram sigur că într-o zi o să culeagă roadele muncii. Şi nu doar prin transferuri, ci şi prin rezultate”

despre Rotariu: Pe Dorin Rotariu l-aş lua oriunde m-aş duce. Sper din toată inima să am posibilitatea să pot să antrenez din nou în Spania”

despre naţionala Thailandei: “Au fost cîteva discuţii, inclusiv să preiau naţionala Thailandei!

despre Florin Andone: “Cred că la echipa naţională Florin Andone nu e pus la adevărata lui valoare!”

despre Mutu: “Am vorbit de trei ori cu el la telefon, de cînd a fost pus şef la Dinamo. E prietenul meu”

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB...
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB pierde toate meciurile ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat...
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat de la două plante cumpărate de la pepinieră: "Avem clienţi care revin anual"
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Cum alegi cel mai dulce pepene. Trucul dezvăluit de un specialist
Cum alegi cel mai dulce pepene. Trucul dezvăluit de un specialist
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”