Fotbal intern

STEAUA. ALARMĂ! Jucătorii lui G LCĂ se rup pe capete! Motivul INCREDIBIL

STEAUA. Ca la război! Nu mai puţin de 9 jucători au resimţit probleme medicale în ultima perioadă! Situaţia este alarmantă, iar conducerea din Ghencea caută deja vinovaţi. Şi fotbaliştii...
21.10.2014 | 10:40
STEAUA ALARMA Jucatorii lui G LCA se rup pe capete Motivul INCREDIBIL
ADVERTISEMENT

STEAUA. Ca la război! Nu mai puţin de 9 jucători au resimţit probleme medicale în ultima perioadă! Situaţia este alarmantă, iar conducerea din Ghencea caută deja vinovaţi. Şi fotbaliştii au început să se plîngă, spunînd că oamenii pe care Reghecampf îi avea în staff, erau mult mai pregătiţi decît cei care sînt acum în echipa lui Gâlcă. 

STEAUA. Costel Gâlcă are mari frisoane. Cu meciuri în campionat, Cupă şi Liga Europa, tehnicianul pierde aproape săptămînal cîte un jucător. După ce Iancu s-a operat, iar Chipciu s-a întors accidentat de la echipa naţională, acum antrenorul celui mai titrat club din fotbalul românesc tremură pentru situaţiile medicale ale lui Varela şi Rusescu. Nu este însă tot. Senzaţia generală este că actualul staff al Stelei nu găseşte soluţii pentru ca jucătorii să fie recuperaţi în timp util.

ADVERTISEMENT

În staff-ul medical, un fost angajat la o sală de fitness!

STEAUA. FANATIK.RO a stat de vorbă cu jucători, dar şi cu oamenii cu ştate vechi în club. Concluzia? Actualul staff al Stelei, pe lîngă faptul că este subţire, este în acelaşi timp şi nepregătit. Un exemplu elocvent în acest sens este cel al lui Sorin Cristof, angajat în trecut la o sală de fitness!  “Accidentările nu ţi le programezi singur şi nimeni nu îşi doreşte la club asemenea situaţii. Însă unele probleme ţi le faci şi cu mîna ta. Este inadmisibil ca un club de talia Stelei să aibă un staff format din 12-13 oameni, din care dintre aceştia doar trei sau patru au treabă cu corpul medical! Unul dintre ei a lucrat ultima oară la o sală de fitness! În ultima perioadă, din Ghencea au plecat Radu Paligora, Iulian Mircea, Ovidiu Kurti şi Horia Codorean, oameni importanţi din staff-ul medical, iar în locul lor au venit doar medicul Flavian Arămitu şi un terapeut sportiv, Oscar Perez (foto), ne-a mărturisit o sursă din cadrul clubului.

b_brau

Medicul Mihai Meiu a cerut trei ajutoare, iar clubul l-a refuzat

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că actuala situaţie putea fi evitată de conducerea Stelei. În momentul în care Radu Paligora a părăsit clubul, oficialii Stelei au dorit să îl angajeze pe medicul de la centrul de copii şi juniori, Mihai Meiu. El le-a transmis că va accepta propunerea, doar dacă staff-ul medical va fi completat cu încă trei persoane. Cum condiţia i-a fost respinsă, Meiu a refuzat oferta primită.

ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă a renunţat la TRX

STEAUA. Surse din cadrul clubului din Ghencea au dezvăluit un alt motiv din cauza căruia jucătorii Stelei au început să se accidenteze mai des. Mai exact, Gâlcă a schimbat modul de pregătire faţă de mandatul lui Reghecampf. “În perioada în care jucătorii efectuau exerciţii cu ajutorul benzilor TRX, grupele de muşchi lucrau foarte bine, iar accidentările erau mai rare. După ce Reghecampf a plecat de la Steaua, Costel Gâlcă a decis să elimine treptat acest tip de exerciţii, iar ulterior nu s-a mai lucrat de loc cu acest aparat”, spun surse din Ghencea. 

116iunie-interior-660x284

Gâlcă, păcălit de Radu Paligora!

STEAUA. O altă problemă cu care medicul Flavian Arămitu se confruntă la Steaua este legată şi de informaţiile puţine care le are despre toţi jucătorii din lotul lui Costel Gâlcă. În urmă cu cîteva săptămîni antrenorul principal al Stelei a acuzat public faptul că fostul doctor al echipei, Radu Paligora, nu i-a dat pînă în momentul plecării la Al Hilal nici un raport medical despre jucători! “I-am solicitat lui Radu Paligora mai multe rapoarte în legătură cu unele situaţii medicale, dar nu le-am mai primit!”, a acuzat Gâlcă.

ADVERTISEMENT

radu-paligora

Le-a interzis jucătorilor să mai colaboreze cu Tommy Neubert

STEAUA FANATIK.RO a aflat un alt amănunt uluitor. Şi anume: Costel Gâlcă le-a interzis jucătorilor accidentaţi să mai ţină legătura cu fostul medic al echipei, Radu Paligora, dar şi cu fotul preparator fizic al Stelei, Tommy Neubert. Surse din anturajul clubului din Ghencea ne-au dezvăluit că unii jucători chiar au dorit să meargă la recuperare în Germania, la clinica lui Tommy. Unul dintre fotbaliştii care a dorit să facă acest lucru a fost chiar Alex Bourceanu!

614994-thomas-neubert-gabriel-matei

 FOTBALIŞTII STELEI CARE AU AVUT PROBLEME MEDICALE ÎN ULTIMA LUNĂ

Cristi Tănase – leziune la muşchii inghinali.

Lucian Sănmărtean – probleme la coapsă.

Raul Rusescu – probleme la umăr.

Adi Popa – entorsă.

Alexandru Chipciu -probleme la piciorul drept.

Fernando Varela – entorsă.

Gabi Iancu – s-a operat de ruptură de menisc intern.

Alex Bourceanu – probleme la genunchi.

Giedrius Arlauskis – dureri la spate.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!