Fotbal intern

STEAUA. SCUT pentru Stanciu! Reghe: “Am vorbit cu patronul”

UPDATE 19:15 Laurenţiu Reghecamp a explicat la un post de televiziune că faza golului egalizator reuşit de Dinamo nu i se datorează doar greşelii lui Stanciu....
12.04.2016 | 19:20
STEAUA SCUT pentru Stanciu Reghe Am vorbit cu patronul
ADVERTISEMENT

UPDATE 19:15 Laurenţiu Reghecamp a explicat la un post de televiziune că faza golului egalizator reuşit de Dinamo nu i se datorează doar greşelii lui Stanciu.

“Nu mă aşteptam că Mircea o să joace fără unul dintre cei doi atacanţi de bază ai săi. Stanciu s-a complicat la faza golului înscris de Dinamo, dar Varela trebuia să se retragă un pas. Am discutat cu el şi i-am spus că a greşit. Stanciu nu a făcut 600 de sprinturi, a fost o glumă, dar de alergat el a alergat 11 km. Puteau să-l ajute la faza în care el a greşit, Chipciu, Bourceanu, Pintilii şi Varela. Am discutat şi cu patronul şi totul e ok”, a spus Reghe.

ADVERTISEMENT

–––––––––––––––––

UPDATE/ 15:42. Nicuşor Stanciu a reacţionat după ce Gigi Becali l-a atacat la finalul partidei cu Dinamo: “Aici vreau să spun aşa: Nimeni nu te ajută să ajungi acolo, dar toti vor apărea cînd eşti gata să celebrezi. Mulţumesc! Am avut un an foarte bun, mă simt din ce în ce mai bine. Laudele primite nu mă fac mai mare sau nu mă fac să “zbor”. La fel cum nici criticile nu mă deranjează deloc. Am învăţat de anul trecut să nu mai pun la suflet toate criticile sau vorbele urîte la adresa mea şi sînt mult mai echilibrat. Încerc să dau totul pentru echipa mea, să-mi ajut colegii şi, împreună, să cîştigăm titlul din nou. Laudele primite nu mă ridiciă, iar criticile primite nu mă doboară. Cam aşa sînt acum.”

––––––––––-

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA POSTAREA LUI NICUSOR STANCIU

STEAUA. Remiza cu Dinamo l-a nemulţumit total pe Gigi Becali. La finalul partidei, latifundiarul a pus tunurile pe Nicuşor Stanciu, fotbalist despre care spunea, în urmă cu o lună, că valorează cel puţin zece milioane de euro.

ADVERTISEMENT

“A venit AC Milan, îl ia AC Milan! Vai de capul lui! Îi dau eu bani lui AC Milan să scap de el. Zece milioane dă AC Milan pe el. El crede că fotbalul e aşa… Marele fotbalist… Dacă mai joacă Stanciu titular trebuie să uităm de campionat. Pe mine nu mă interesează arbitrajul, mă interesează Stanciu că a pierdut meciul azi”, a spus patronul roş-albaştrilor. De regulă, astfel de declaraţii demoralizează un jucător.

FANATIK.RO a încercat să afle cum a reacţionat Stanciu la criticile lui Becali. Şi a aflat după o discuţie cu Alexandru Kalanyos, primul antrenor al mijlocaşului Stelei.

ADVERTISEMENT

“Declaraţiile l-au motivat pe Nicu!”

STEAUA. Antrenorul care l-a învăţat pe Stanciu cum să-şi lege şireturile la ghetele de fotbal susţine că mijlocaşul nu va fi doborît de atacurile lui Becali.

“Îşi va vedea, în continuare, de jocul său. Cu Dinamo a jucat mediu, nici slab, nici bine. Dar la majoritatea fazelor importante pe care le-a avut Steaua a participat. Presiunea este normală la Steaua, însă vreau să transmit faptul că Nicu nu este demoralizat. Din contră, declaraţiile domnului Becali l-au motivat şi înrăit, acum este decis să facă un meci mare în campionat cu Astra.

ADVERTISEMENT

Se va concentra la maximum pentru acest meci care va decide campiona. De altfel, aşa o va face pînă la final.  Nicu este conştient că este o presiune mare pe el, că toată lumea aşteaptă să decidă partidele. Aşa că lumea să stea liniştită, băiatul nu este demoralizat, nu va cădea psihic în urma declaraţiilor domnului Becali. Ba din contră!”, a spus Kalanyos pentru FANATIK.RO.

“Îl va face fericit pe patron la partida Astra-Steaua”

STEAUA. Alexandru Kalanyos a ţinut să-l liniştească şi pe Gigi Becali, căruia îi transmite că Nicuşor Stanciu îl va face fericit la finala campionatului programată sîmbătă, la Giurgiu.

“Dînsul era supărat după meci, însă astfel de declaraţii le-a mai dat şi în cazul lui Chipciu. Domnul Becali îl consideră pe Stanciu ca şi copilul său. Şi, poate, a simţit nevoia să îl certe puţin, aşa cum un tata face cu copilul său care a spart o farfurie. Dar sînt convins că Nicu îl va face bucuros la partida cu Astra. Nicu trebuie să facă tot posibilul să fie decisiv atunci. Şi sînt convins că va reuşi. Reţineţi faptul că Nicu este emotiv doar în afara terenului! Cînd păşeşte pe gazon, nu are nici un fel de problemă”, a primul antrenor al mijlocaşului Stelei pentru FANATIK.RO.

2,5 milioane de euro este cota lui Stanciu conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

14 goluri şi 10 pase decisive a reuşit Stanciu în 35 de partide în toate competiţiile din acest sezon

ADVERTISEMENT