Fotbal intern

STEAUA-CFR Cluj. Gâlcă îşi joacă postul!?

STEAUA. UPDATE / Echipa de start a Stelei din meciul cu CFR Cluj!...
08.03.2015 | 19:15
STEAUACFR Cluj Galca isi joaca postul
ADVERTISEMENT

STEAUA. UPDATE / Echipa de start a Stelei din meciul cu CFR Cluj!

Arlauskis – Papp, Tamaş, Varela, Guilherme – Bourceanu, Neagu – Stanciu, Chipciu, Tănase  – Rusescu.

Rezerve: Cojocaru – Filip, Iancu, Toşca, Breeveld, Tucudean, Enceanu

––––––––––––––

STEAUA. Campioana nu mai este atît de sigură de titlu. Înfrîngerea cu Rapid, precum şi remiza cu CS Universitatea Craiova, coroborate cu punctajul maxim obţinut de Petrolul şi ASA Tîrgu Mureş în acest retur au făcut ca Steaua să mai aibă doar cinci puncte avans în clasament. Pierderea titlului ar reprezenta un coşmar pentru Gigi Becali, care, zilele trecute, a decis să ia atitudine. “Te susţin, dar redresează echipa, ai grijă cum abordezi meciurile care au rămas! Nu vreau să te schimb pînă la vară, vorbim după aceea dacă prelungim contractul sau nu, dar dacă simt că titlul este în pericol nu am ce să fac. Te voi schimba, nu îmi permit să pierd acest titlu de campion”, a fost mesajul lui Becali pentru Gâlcă.

Gigi se gîndeşte la eliberare!

STEAUA. Practic, orice pas greşit poate să îi fie fatal tehnicianului. Gâlcă se teme că ar putea avea soarta lui Zenga, dat afară de Becali în ciuda faptului că era favorit să cîştige campionatul. Iar partida cu CFR Cluj ar putea fi decisivă pentru viitorul antrenorului pe banca Stelei, o înfrîngere sau o remiză putînd fi sinonime cu demiterea. Totuşi, în ultimele zile, Becali s-a detaşat de problemele de la echipă şi se gîndeşte doar la posibilitatea că ar putea părăsi închisoarea dacă recursul procurorilor va fi respins. Chiar şi aşa, nu este exclus ca, în cazul în care Steaua ar bifa a treia partidă fără victorie în Liga 1 şi a patra oficială, după 1-1 smuls in extremis în Cupa României, cu Petrolul, tehnicianul să fie dat afară.

ADVERTISEMENT

EXCLUSIV / Motivul FURIEI lui Josl DRAMA fetiţei sale: “E la SPITAL!”

Probleme de lot la Steaua

STEAUA. La partida cu CFR Cluj, Gâlcă nu se va putea baza pe serviciile lui Prepeliţă şi Adi Popa, suspendaţi. Breeveld îl va înlocui pe fostul căpitan al FC Universitatea, care va face cuplu cu Bourceanu. De asemenea, la mijloc va reveni şi Cristi Tănase, absent etapa precedentă din cauza unei suspendări, care va căpitan. Foarte probabil, Tamaş va fi titular în centrul defensivei, unde va face cuplu cu Varela. Papp va fi trecut în banda dreaptă, iar Guilherme, menajat cu Petrolul, va fi fundaş stînga. Între buturi va reveni, cel mai probabil, Cojocaru, care îi va lua locul lui Arlauskis, care a anunţat în mod definitiv că nu-şi va mai prelungi contractul cu Steaua. De asemenea, la mijloc vor evolua Chipciu, Stanciu şi Tănase, în timp ce Rusescu va fi atacant. De precizat că Luchin s-a antrenat, în continuare, separat de restul lotului.

Mureşan, KILLER de “cîini”! “Mi-am reglat LUNETA, ca la VÎNĂTOARE!”

O singură victorie în 21 de meciuri

STEAUA. CFR Cluj a promovat în prima divizie în 2004, iar formaţia ardeleană s-a impus, din momentul respectiv, o singură dată în faţa roş-albaştrilor în 21 de partide. “Minunea” s-a petrecut pe 7 noiembrie 2005, cînd CFR s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa Stelei, graţie golului marcat de Coroian. Pe teren s-a aflat şi Nicolae Dică, actualul antrenor secund al campioanei. Din 2004 pînă în prezent, Steaua a obţinut 11 victorii, iar 9 partide s-au încheiat la egalitate. În tur, roş-albaştrii s-au impus cu 1-0, gol Tănase.

ADVERTISEMENT

VIDEO / Mircea Lucescu, ÎNGENUNCHEAT! Cum a pierdut TITLUL în minutul 90+3! 

Se repetă istoria din meciul cu Rapid? CFR are cotă 15

STEAUA. În ciuda problemelor din club, ardelenii sînt, totuşi, optimişti în privinţa partidei cu Steaua şi speră la cel puţin un rezultat de egalitate. Casele de pariuri nu dau, însă, nici o şansă formaţiei antrenate de Eugen Trică. CFR are cota 15 să învingă în Ghencea, iar Steaua 1.17. Un rezultat de egalitate are cota 7. Casele de pariuri au dat cote asemănătoare şi la partida Steaua – Rapid. Iar cine a mizat pe o victorie a giuleştenilor a cîştigat de 13 ori suma investită. De altfel, la finalul derby-ului, pe mai multe site-uri de socializare au apărut bilete jucate de suporteri români, care s-au îmbogăţit după ce au pariat sume importante pe victoria Rapidului.

Echipele probabile

Steaua: Cojocaru – Papp, Tamaş, Varela, Guilherme – Bourceanu, Breeveld – Chipciu, N. Stanciu, Tănase – Rusescu

CFR Cluj: Mincă – T. Lopes, Larie, Savin, Camora – Deac, Muniru, Carp, Jakolis – Jazvici, Tade

Arbitri: Florin Chivulete – Mircea Orbuleţ, Sebastian Stoianov

Arbitrii adiţionali: Adrian Cojocaru, Florin Miron

GIGI BECALI. Are INTERZIS la TV! “Pînă la eliberare, NU mai are voie”

STEAUA. Arlauskis l-a MINŢIT pe Gigi. A semnat pe un SAC de bani!

VIDEO / Gol FABULOS marcat de un fost STELIST. Vezi REUŞITA!