Fotbal intern

STEAUA. Implanturi EXCELENTE! Cine poate fi noul Stanciu?

STEAUA. Evoluţia vicecampioanei în partida de Cupa Ligii cu Botoşani a fost aplaudată de mai toţi specialiştii. Chiar dacă a folosit în primul "11", cu o singură excepţie - Achim, rezerve...
09.09.2016 | 13:19
STEAUA Implanturi EXCELENTE Cine poate fi noul Stanciu
ADVERTISEMENT

STEAUA. Evoluţia vicecampioanei în partida de Cupa Ligii cu Botoşani a fost aplaudată de mai toţi specialiştii. Chiar dacă a folosit în primul “11”, cu o singură excepţie – Achim, rezerve şi jucători veniţi la echipă în ultimele zile ale perioadei de transferuri, antrenorul Stelei a reuşit să producă spectacol pe terenul unei echipe mai mult decît incomode.

STEAUA. Pe lîngă Ovidiu Popescu, Tudorie, Muniru, Mitrea şi Aganovic, folosiţi doar în anumite conjuncturi de către Reghecampf, tehnicianul roş-albaştrilor a decis să îi introducă din primul minut şi pe Stăncioiu, Moke, Jakolis şi Man, ultimii patru fotbalişti acontaţi de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Jakolis, omul meciului

STEAUA. Cel mai bine pare să se fi integrat Antonio Jakolis, noul fundaş dreapta al Stelei. Venit de la CFR Cluj în urmă cu o săptămînă, croatul a oferit două pase superbe de gol pentru Tudorie şi Ov. Popescu. Astfel, fotbalistul de 24 de ani şi-a confirmat declaraţiile oferite în momentul în care a semnat cu Steaua şi are şanse să devină soluţia numărul 1 pentru banda dreaptă.

“Vreau să fiu apt 100% şi sînt pregătit să joc, chiar dacă ştiu că am nevoie de timp pentru a mă acomoda cu viziunea antrenorului”, preciza Jakolis în momentul în care alegea să îşi pună semnătura pe contractul oferit de Steaua.

ADVERTISEMENT

Man, speranţa de milioane a lui Gigi

STEAUA. Al doilea remarcat al partidei a fost Dennis Man. Puştiul de 18 ani, devenit cel mai scump transfer făcut de UTA Arad după ce l-a cedat Stelei contra a 300.000 euro, a fost titularizat surprinzător de Reghecampf, iar evoluţia lui a fost apreciabilă.

“Am fost foarte emoţionat. Nu mă aşteptam să joc aşa repede, dar cînd am aflat că sînt titular am fost foarte fericit. Încerc să mă antrenez cît mai bine şi să dau şi mai mult”, a fost prima reacţie a puştiului care a impresionat în eşalonul secund.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf a ezitat să îl laude în faţa reprezentanţilor presei pe tînărul jucător, deşi în vestiar a ţinut să îi strîngă mîna lui Man pentru prestaţia avută la debutul pentru Steaua. “Aveţi răbdare cu Dennis, e un copil, e un junior. Să nu punem presiune, e un jucător ca toţi ceilalţi”.

Dennis Man şi-a confirmat statutul de noua speranţă a Stelei, mijlocaşul preluînd tricoul cu numărul 7, cel mai “greu” tricou din vestiarul roş-albaştrilor. Gigi Becali a decis să îi pună tînărului de 18 ani o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro!

ADVERTISEMENT

Moke şi Stăncioiu, în parametri normali

STEAUA. Chiar dacă nu au ieşit în evidenţă, ultimii doi jucători care au debutat pentru Steaua, Wilfred Moke şi Eduard Stăncioiu, au evoluat în nota echipei: bine spre foarte bine. În timp ce Stăncioiu nu a avut emoţii în faţa unui adversar apatic, Moke s-a descurcat bine în centrul defensivei, alături de Mitrea. Asta chiar dacă jucătorul adus în lumina reflectoarelor de către Rapid a excelat pe postul de mijlocaş la închidere.

ADVERTISEMENT