Fotbal intern

STEAUA. Presiune pe Gigi: “Sănmărtean trebuie să aibă cel mai mare salariu din Liga I”

STEAUA. Anamaria Prodan Reghecampf a vorbit la Sport.ro despre mai multe subiecte, cele mai delicate fiind cel al situaţiei lui Lucian Sănmărtean de la Steaua, dar şi cel legat de relaţia pe care...
21.11.2014 | 10:30
STEAUA Presiune pe Gigi Sanmartean trebuie sa aiba cel mai mare salariu din Liga I
ADVERTISEMENT

STEAUA. Anamaria Prodan Reghecampf a vorbit la Sport.ro despre mai multe subiecte, cele mai delicate fiind cel al situaţiei lui Lucian Sănmărtean de la Steaua, dar şi cel legat de relaţia pe care impresara o are cu patronul Stelei, Gigi Becali.

Despre Ionel Dănciulescu: “Danciu merita să ajungă să antreneze Dinamo şi sper să nu fie doar o manta de vreme rea, pentru că el este foarte capabil, îl cunosc bine. Se ştie bine cu Laur, sînt prieteni, au fost colegi de cameră. E o variantă foarte bună pentru Dinamo!”

ADVERTISEMENT

Despre Lucian Sănmărtean: “Cred că Lucian va rămîne la Steaua, dar trebuie să se discute despre alt contract, să se renegocieze. Oferta Stelei trebuie să fie la acelaşi nivel la care Sănmărtean evoluează. Fiind cel mai bun jucător din România, cred că Sănmărtean merită cel mai mare salariu din România, El şi-a adus familia în Bucureşti, ceea ce reprezintă un indiciu că îşi doreşte să continue aici. Nu e uşor să vii cu toată familia în Capitală după ce ei au fost obişnuiţi atît timp cu viaţa liniştită din Bistriţa”.

Despre relaţia cu Gigi Becali: “Am o relaţie extraordinară cu patronul Stelei şi mă bucură asta. Sînt atît de liniştită din acest punct de vedere! E mai bine fără Laur decît cu Laur la Steaua, aş putea spune, din punct de vedere a relaţiei pe care eu o am cu patronul Stelei”.

ADVERTISEMENT

Despre Steaua: “Toţi jucătorii îşi doresc să ajungă la Steaua, pentru că acolo este altceva, ai alte perspective. De aceea eu mă lupt să duc la Steaua jucătorii tineri. Sînt jucători care îşi doresc să plece în străinătate, inclusiv Tănase. Şi în general cei care au măcar trei, patru ani la echipă. Mai ales că la 28, 29 de ani, se gîndesc că este ultimul drum”.

Despre Mihai Roman: “Eu am explicat că el este un bussiness. Este tînăr, dar are calităţi foarte bune şi poate creşte. Dacă ar veni la Steaua sînt convinsă că se va impune titular”.

ADVERTISEMENT

Despre Iasmin Latovlevici: “El şi-a făcut datoria faţă de Steaua, însă ca să plece trebuie să vină şi o ofertă, fiindcă Steaua a investit în el. Pe el s-au plătit nişte bani, a avut un salariu, prime. Dacă nu ajungea la Steaua cine ştie ce se putea întîmpla cu el. Nu aţi văzut că Timişoara s-a desfiinţat? E şi o chestie de şansă aici. Gîndiţi-vă cîţi ani a jucat Sănmărtean la Gloria Bistriţa! Vă vine să credeţi?”

Despre finala Ligii Campionilor Asiei, pierdută de Reghecampf: “A fost supărare mare, dar cu asemenea arbitraj, pe care îl ai o dată în zece vieţi, n-ai ce face… Păi mi se pare inadmisibil ca un om care a fost suspendat un an pentru legături cu mafia pariurilor să arbitreze aşa meci. Echipa a jucat un fotbal frumos, nu cred că poate reproşa nimeni că băieţii nu şi-au făcut treaba. Asta este, el probabil mănîncă acum sushi, n-ar nicio problemă, în timp ce noi am pierdut milionul şi, ce e mai important, trofeul. Nu s-a pus problema ca Reghe să fie demis”.

ADVERTISEMENT

Despre Rusescu: “Sevilla nu a plătit preţul corect pentru Rusescu! El a dovedit timpd e doi ani că este cel mai bun atacant, dacă eram patronul echipei eu nu l-aş fi dat niciodată. Steaua mereu a avut vîrfuri bune”.

Despre Claudiu Keşeru: “Lui îi merge foarte bine la Steaua, s-a adaptat foarte bine aici, joacă excelent. În locul lui eu nu aş pleca, fiindcă ar putea păţi la fel ca Raul. Nu cred că are importanţă vîrsta. În Ghencea te ajută şi echipa, poţi trece peste bariera mentală a vîrstei”.

Despre Paul Papp: Am avut noroc că el nu juca titular şi poate de asta nici Chievo n-a crezut în el. Au vrut probabil să scape de salariul lui, să ia şi ceva bani şi aşa ne-am înţeles repede cu Steaua”. 

Despre Chipciu: “Consider că Steaua mai poate vinde jucători pe bani mulţi. Eu cred că Alex Chipciu, la calităţile pe care le are, poate fi transferat cu mai mult de 10 milioane de euro. Aşa cred”.

Despre Adrian Mutu: “Nu cred că Adi Mutu va juca la Viitorul, vorbim totuşi de valoare. Nu cred că la vîrsta lui ar trebui să-şi încheie cariera acolo. El se poate retrage pur şi simplu şi să se ocupe de afacerile lui. La ce valoare are, el poate juca şi neantrenat. Pentru el ar fi fost senzaţional să se retragă de la Fiorentina. Chiar şi din conducerea clubului, fiindcă el a însemnat ceva pentru acest club”.

ADVERTISEMENT
Tags: