Fotbal intern

STEAUA-PANDURII. VEZI AICI MECIUL ONLINE

UPDATE. Laurenţiu Reghecampf s-a decis asupra titularilor din meciul cu Pandurii:...
03.12.2016 | 21:53
STEAUAPANDURII VEZI AICI MECIUL ONLINE
ADVERTISEMENT

UPDATE. Laurenţiu Reghecampf s-a decis asupra titularilor din meciul cu Pandurii:

Stăncioiu – Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovic – Pintilii (cpt), Ovidiu Popescu – Enache, Man, Boldrin – De Amorim.

VEZI MECIUL ONLINE

Rezerve: Niţă – Jakolis, Aganovic, Achim, Enceanu, Onţel, Bourceanu.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

STEAUA-PANDURII LIVE VIDEO. UPDATE, ORA 12:49. Laurenţiu Reghecampf se gîndeşte să-l introducă vîrf pe Dennis Man, în condiţiile în care Bojan Golubovic este accidentat, iar Alexandru Tudorie a jucat sîmbătă pentru echipa a doua.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sînt şanse mari ca între buturi să apară Eduard Stăncioiu în locul lui Florin Niţă, care va fi menajat pentru partida cu Villarreal. Mai absentează Adi Popa, menajat, Muniru, Florin Tănase şi Filip, accidentaţi.

Echipa probabilă: Stăncioiu – Popescu, Tamaş, Moke, Momcilovic – Pintilii, Bourceanu – Enache, Boldrin, De Amorim – Man.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ADVERTISEMENT

STEAUA-PANDURII LIVE VIDEO.  Update. Trupa lui Laurenţiu Reghecampf va juca împotriva echipei Pandurii Târgu Jiu, duminică, de la ora 20:30, pe “Naţional Arena”, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii 1.

STEAUA-PANDURII LIVE VIDEO. CCA a decis cine va arbitra meciul de duminică. Cristian Balaj (45 de ani) este cel care se va afla la centru. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Mircea Orbuleţ (Bucureşti) şi Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin).

ADVERTISEMENT

STEAUA-PANDURII LIVE VIDEO. Arbitrul de rezervă va fi Marcel Bîrsan (Bucureşti). Cristian Balaj a arbitrat Steaua de 60 de ori în prima ligă (28 victorii – 22 remize – 10 înfrîngeri). Acesta este la al 11-lea meci în sezon şi la al 340-lea în Liga 1.

STEAUA-PANDURII LIVE VIDEO. În actualul sezon competiţional, Balaj i-a arbitrat pe stelişti în meciul disputat la Botoşani, în etapa a 4-a, atunci cînd “roş-albaştrii” s-au impus cu 2-0, dar şi în meciul cu CFR Cluj, etapa a 9-a, pierdut cu 1-2.

ADVERTISEMENT

……………………………………

STEAUA-PANDURII LIVE VIDEO. Antrenorul formaţiei gorjene, Petre Grigoraş, spune că este optimist în privinţa partidei de pe Arena Naţională, deşi jucătorii săi sînt neplătiţi de la începutul sezonului. Tehnicianul a declarat pentru FANATIK.RO că Steaua porneşte ca favorită, însă aşteaptă ca elevii săi să-şi respecte meseria.

Domnule Grigoraş, cum vedeţi partida cu Steaua?

– Este o partidă normală. Aşa cum au fost şi cele cu Dinamo, CFR Cluj, FC Voluntari… Încercăm să jucăm fotbal. Vrem să respectăm competiţia. Voi încerca să apelez la profesionalismul fotbaliştilor. Îmi doresc să obţinem un rezultat bun, chiar dacă jucăm în deplasare.

Poate fi bătută trupa lui Reghecampf?

– Bineînţeles! Dar trebuie să recunosc că Steaua are cel mai bun lot. Este principala candidată la titlu. Presiunea este la ei. Dar sînt de bătut. Mai ales că nu traversează acum o perioadă prea bună. Repet, am încredere că putem obţine un rezultat bun.

“Cît de motivat să fii cînd nu ai luat nici un ban?”

Cum sînt jucătorii dumneavoastră?

– Toată lumea ştie care sînt problemele de la echipă. Aştept de la elevii mei să-şi respecte meseria. Despre ce motivaţie să vorbim cînd jucătorii nu sînt plătiţi din vară? Despre ce vorbim aici? Cît de motivat să fii cînd nu ai luat nici un ban? Steaua are toate atuurile de partea ei.

Să înţeleg că nu poate fi vorba de vreo primă.

– Ba da! Păi avem prime la fiecare meci. Dar nu asta contează acum. Vreau să văd că jucătorii vor da totul pe teren. Pentru că avem un lot cu experienţă. Sînt fotbalişti consacraţi. Sper să obţinem un rezultat care să ne onoreze. Nu-mi este teamă de acest meci.

5 puncte este diferenţa pe care o are Pandurii de recuperat pentru a se califica în play-off

ADVERTISEMENT