Fotbal intern

STEAUA. Reghe a DECIS! Echipa de start! Hamroun, TITULAR!

UPDATE / Steaua a anunţat formula de start cu care va ataca în partida cu Viitorul lui Hagi:...
31.07.2016 | 19:03
STEAUA Reghe a DECIS Echipa de start Hamroun TITULAR
ADVERTISEMENT

UPDATE / Steaua a anunţat formula de start cu care va ataca în partida cu Viitorul lui Hagi:

Cojocaru – Tamaş, Toşca, Momcilovic – Popa, Bourceanu (cpt), Sulley, Dan Popescu – Aganovic, Tudorie, Hamroun.

Rezerve: Niţă – Simion, Pintilii, Stanciu, Golubovic, Achim, Enache

*********************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

STEAUA. Episodul care l-a avut în centrul acţiunii pe Jugurtha Hamroun, mijlocaşul algerian părăsind echipa pentru a-şi negocia un contract în străinătate, este de domeniul trecutului la Steaua.

STEAUA. Iar primul care a anunţat acest lucru a fost chiar antrenorul Laurenţiu Reghecampf, care a decis că jucătorul cu nume de rege să fie reprimit la antrenamentele echipei.

ADVERTISEMENT

“Situaţia este una normală. Hamroun primeşte o amendă de la club, aşa cum scrie în regulamentul interior. Cred că a învăţat din greşeala făcută. Nu ştim exact care a fost motivul şi nu ne-a interesat. A fost suspendat pentru meciul cu Sparta Praga. Pentru noi, este un jucător foarte important şi îl vom trata ca atare. Avem nevoie de fiecare jucător de valoare.

Să facă şi Tamaş aşa şi o să vedeţi ce se întîmplă. Sînt jucători profesionişti şi cred că au discutat. Nu intru în cabină ca să îi întreb ce vorbesc între ei, dar Hamroun este un jucător bun, care ne-a ajutat. A greşit şi plăteşte pentru asta”, a precizat Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Intră Hamroun şi Adi Popa

STEAUA. Numai că deciziile tehnicianului nu s-au oprit aici. Sursele autorizate ale FANATIK.RO au precizat că antrenorul a decis ca algerianul să fie titularizat în partida cu Viitorul pentru ca lucrurile să reintre în normal.

“Reghe nu are de gînd să menajeze pe nimeni în vederea partidei cu Sparta Praga. Bine-nţeles, dacă un jucător simte dureri sau probleme de altă natură, vor putea fi menajaţi. Dar altfel, nu are de gînd. Iar Hamroun o să joace în linia mediană, alături de Stanciu şi Popa”, au precizat, pentru FANATIK.RO, apropiaţii lui Reghe.

ADVERTISEMENT

Steaua va juca în această seară cu Viitorul, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe LookTV, DolceSport şi Digisport, dar şi LIVE TEXT pe FANATIK.RO.

Echipa probabilă:

Niţă – Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic – Muniru, Achim – Adi Popa, Stanciu, Hamroun – Golubovic 

Joacă şi cu Sparta!

STEAUA. O evoluţie bună a lui Hamroun în meciul cu Viitorul poate să îl trimită pe algerian în teren, din primul minut, şi în partida retur cu Sparta Praga. Mutarea e de înţeles, în ciuda faptului că algerianul este izolat în acest moment de restul grupului, Reghe fiind forţat să îl introducă pe Hamroun şi din cauza lipsei de soluţii.

“Şi ceilalţi jucători ştiu că Hamroun este un jucător de valoare. Pînă la urmă, ţelul nostru e să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor sau, cel mai rău, Europa League. Fiecare fotbalist are stipulate nişte prime, trebuie să le activăm. Acesta este obiectivul, răutaţile ar trebui lăsate deoparte”, a fost mesajul lui Reghe către apropiaţi.

STEAUA. Gigi Becali a anunţat însă că Hamroun va juca şi cu Sparta Praga, iar dacă Steaua trece mai departe îl va ierta pe algerian de amendă! ( VEZI AICI DETALII)

Îl “sapă” colegii?

STEAUA. Unii dintre jucătorii Stelei au povestit pentru FANATIK.RO că atunci cînd un fotbalist nu mai este agreat de vestiar, se ia în calcul ca acesta să fie ignorat pe teren de coechipieri. “Numai că la noi nu este cel mai bun moment acum, cînd trebuie să intrăm în grupele Ligii Campionilor”, au punctat sursele FANATIK.RO. Pînă la urmă contează doar ce decide patronul!

Steaua la meciul tur cu Sparta

Niţă — Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic —Pintilii, Achim — Tudorie, Stanciu, Aganovic — Golubovic.

Echipa probabilă la meciul retur cu Sparta

Niţă – Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic – Pintilii, Achim – Adi Popa, Stanciu, Hamroun – Golubovic.

ADVERTISEMENT