Fotbal intern

STEAUA. “Tot vede DUBLU”. Risc major pentru Rusescu: “Poate ORBI!”

UPDATE 00:05 / STEAUA. Introducerea lui Raul Rusescu pe teren, la doar o lună după accidentarea groaznică, a generat reacţii în mass-media, forţarea atacantului fiind de...
03.12.2014 | 09:54
STEAUA Tot vede DUBLU Risc major pentru Rusescu Poate ORBI
ADVERTISEMENT

UPDATE 00:05STEAUA. Introducerea lui Raul Rusescu pe teren, la doar o lună după accidentarea groaznică, a generat reacţii în mass-media, forţarea atacantului fiind de neînţeles. FANATIK.RO a dorit să afle părerea unui medic oftalmolog, iar declaraţiile duc spre un risc major în cazul unui eveniment asemănător cu cel de la Tîrgu Mureş. “Masca are rolul de a proteja pacientul şi e puţin probabil ca jucătorul să mai treacă prin aceste probleme, însă trebuie să se ferească de duelurile dure. Cu siguranţă, doctorul lui Raul Rusescu a ştiut de ce i-a permis să joace, însă este un risc major care nu ştiu dacă merită. Dar dacă se întîmplă încă o dată, mai ales că nu este refăcut complet, vederea cu ochiul respectiv este în real pericol! Pe scurt, poate să nu mai vadă, să orbească, însă acest aspect este supus unor condiţii. Cei care au parte de aceste lovituri pot rămîne cu sechele importante în urma acestor tipuri de traumatisme, incluzînd diplopie şi scăderea acuităţii vizuale”, a declarat pentru FANATIK.RO medicul Sorin Munteanu.

********************************************************************

STEAUA. Introducerea lui Raul Rusescu în minutul 81 al partidei de la Botoşani, dintre formaţia locală şi Steaua, a adus uimire şi rumoare în fotbalul românesc, inclusiv Gabi Mureşan, autorul dramei atacantuui stelist, dezvăluind pentru FANATIK.RO că a fost şocat (vezi detalii AICI). Chiar dacă afirmaţiile oficialilor stelişti în privinţa stării de sănătate a lui Raul au fost privite ca parte a unei stratageme, detalii şocante ies la iveală din culisele campioanei. “A jucat, însă tot vede dublu! Rusescu reuşeşte cu greu să îşi găsească reperele în teren”, au precizat, pentru FANATIK.RO, apropiaţii vîrfului stelist.

ADVERTISEMENT

rusescu

STEAUA. Rezumatul făcut de oficialii Stelei vorbeşte despre dorinţa expresă a lui Raul Rusescu de a juca pentru campioană, în ciuda stării sale de sănătate precare. FANATIK.RO a aflat cum s-au desfăşurat zilele premergătoare partidei de la Botoşani, totul începînd în preajma Galei Fantasticii FANATIK, la care Raul Rusescu a fost prezent şi recompensat cu “Premiul de excelenţă”. “Cu doar cîteva ore înaintea galei, Raul a fost la medic, unde şi-a mai făcut un control. Medicul i-a spus că recuperarea, deşi decurge bine, încă nu este completă, urmînd să mai vadă dublu şi înceţoşat încă două-trei săptămîni. Atunci, fără să ştie că va juca peste o săptămînă, a cerut voie măcar să se antreneze”, au dezvăluit sursele din anturajul Stelei. Accept pe care l-a primit, Raul Rusescu apărînd surprinzător la antrenamente.

Citeşte şi: Gâlcă, avertizat: “Nu-l forţa pe Rusescu”

Emoţii unice pentru Rusescu! “Plîngea de bucurie!”

STEAUA. Cu adeverinţa medicală în mînă, Raul Rusescu şi-a făcut apariţia la antrenamentele lui Costel Gâlcă, precizînd că medicul i-a dat acceptul ca să poată să se antreneze cu lotul campioanei. “Pe cîţiva dintre noi ne-a sunat în momentul în care a ieşit din cabinetul medicului. Fără nici o exagerare, plîngea la telefon pentru că poate să revină pe teren mult mai devreme şi că, în sfîrşit, lucrurile încep să revină la normal”, au precizat, pentru FANATIK.RO, sursele din cadrul lotului stelist. Prezenţa la antrenament şi confirmarea medicilor că Rusescu este apt l-au convins pe Costel Gâlcă să îl includă pe Rusescu şi în lotul pentru deplasarea de la Botoşani, însă fără ca tehnicianul să ia în calcul o prezenţă a vîrfului în teren.

ADVERTISEMENT

RUSSSS

“Mister, vreau să joc”

STEAUA. Prestaţiile bune din cadrul şedinţelor tactice i-au dat aripi lui Raul Rusescu care, lăudat de Costel Gâlcă pentru randamentul oferit, a avut un dialog particular cu tehnicianul campioanei. “Mister, tu decizi cine este apt să intre sau nu, însă vreau să ştii că te poţi baza pe mine, mai ales că am şi acceptul medicului. Dacă vei crede că poţi să mă introduci cinci-zece minute, eu sînt dispus să ajut echipa cu ce pot. Ai văzut că sînt apt din punct de vedere fizic”, au fost cuvintele lui Rusescu, care, ca încurajare şi recompensă pentru atitudine, a fost introdus în ultimele 10 minute în meciul cu Botoşani. Informaţiile FANATIK.RO au fost confirmate de Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei. “Încă mai are probleme cu vederea periferică, vede dublu, dar Raul Rusescu a primit aviz din partea medicului să joace. Inclusiv Gâlcă era pesimist că Raul Rusescu va putea să joace cu Botoşani, dar jucătorul a insistat să evolueze măcar cîteva minute. Eu i-am transmis lui Rusescu că nu va putea să mai joace în acest tur şi, mai mult, că nu cred că o să apuce perioada de pregătire”, a declarat Valeriu Argăseală la Digisport.

Citeşte şi: Mureşan a rămas blocat! “M-am speriat cînd l-am văzut pe Rusescu”

rusescu-lovit-in-plina-figura-de-gabi-muresan-mijlocasul-a-scapat-doar-cu-un-cartonas-galben-merita-rosu

Tot mai are probleme! “Încă vede dublu”

STEAUA. Dorinţa acerbă a jucătorului de a evolua sub orice formă este de lăudat în condiţiile în care, conform surselor medicale ale FANATIK.RO, Rusescu întîmpină în continuare probleme de orientare în teren din cauza problemelor medicale. “Vede dublu, aşa a jucat şi în partida cu Botoşani. Nimeni nu poate să glumească sau să inducă în eroare opinia publică afirmînd că problema este serioasă şi ea să fi fost superficială. Rezultatul şi jocul i-au permis lui Gâlcă să îl introducă pe Rusescu şi mutarea tehnicianului a fost pentru susţinerea morală a vîrfului, dar problema rămîne serioasă şi o să mai dureze cîteva zile”, au încheiat sursele FANATIK.RO din anturajul jucătorului.

ADVERTISEMENT

“Rusescu a zis că vrea să încerce să joace la Botoşani. I s-a spus că nu are pregătire fizică, dar el a spus: <Ba da, eu pot să joc!> Cum a apărut şi problema cu Keşeru, a fost băgat şi s-a mişcat bine” 

Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua

11 goluri a înscris Raul Rusescu în acest sezon, în toate competiţiile, pentru Steaua