Fotbal intern

STEAUA. FOTO. E oficial! A semnat în miez de noapte! Prima reacţie

STEAUA. UPDATE / Gregory Tade şi-a reziliat contractul cu Steaua, după un an petrecut în tricoul formaţiei "roş-albastre". Atacantul francez a semnat un nou angajament cu Qatar FC....
20.07.2016 | 00:08
STEAUA FOTO E oficial A semnat in miez de noapte Prima reactie
ADVERTISEMENT

STEAUA. UPDATE / Gregory Tade şi-a reziliat contractul cu Steaua, după un an petrecut în tricoul formaţiei “roş-albastre”. Atacantul francez a semnat un nou angajament cu Qatar FC.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

STEAUA. Gregory Tade şi-a încheiat socotelile cu echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf. Jucătorul a decis că cel mai bine pentru viitorul lui este să îşi rezilieze contractul.

ADVERTISEMENT

“A fost puţin greu, să fiu sincer. Simt că nu mi-au dat multe şanse, pentru că am venit nepregătit şi mare parte din vina pentru ratarea calificării în Liga Campionilor şi în Europa League mi s-au atribuit.

Înaintea celei de-a două părţi a sezonului nu am avut ocazia să mă pregătesc cu echipa, aşa că a fost puţin greu pentru mine, dar nu regret nimic, pentru că am cunoscut oameni de treabă acolo, coechipieri pe cinste, dar, per total, sînt puţin dezamăgit. Pentru că eu consider că anul ar fi trebuit să fie mai bun. Nu am cîştigat titlul, am pierdut semifinala Cupei şi nu am putut juca finala Cupei Ligii, unde am contribuit puţin”, a susţinut Tade.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Totodată, Tade a spus că a fost dezamăgit de conducerea echipei steliste: “Comunicarea a fost puţin în ceaţă. Nu am schimbat prea multe mesaje. Mă bucur că am găsit o soluţie să rezolvăm situaţia şi am plecat. Nici antrenorul şi nici Mihai Stoica nu mi-au spus nimic despre situaţia mea. Mi-am luat la revedere de la antrenor la ultimul meci, de la Tîrgu Mureş.

Nu l-am văzut pe Meme, nu m-au sunat pe timpul verii. Nimeni nu a vorbit cu mine, nimeni nu m-a sunat, doar coechipierii mei, Kharja, Sulley, Varela şi alţi băieţi m-au întrebat unde voi merge, ce se întîmplă cu mine. Agentul meu a discutat cu preşedintele, a vorbit puţin cu domnul Becali şi asta a fost tot. Dar nu au fost telefoane, nu a fost nicio comunicare. Cred că un telefon ar fi fost apreciat.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu de ce era salariul meu o problemă. Nu am furat aceşti bani! Nu am făcut-o. Am venit din postura de golgheter al României. Cred că era corect să am un salariu mai mare, deja aveam un salariu mare pentru România, la CFR Cluj. Pentru mine, ca să rămîn în România, trebuia să am un salariu mult mai mare. Opţiunile mele erau fie să plec din ţară, ca să iau un salariu mai mare în altă parte, unul normal, fie să rămîn în România. Îmi pare rău, dar nu eram un jucător oarecare!

Ce pot să le spun fanilor este că am avut un salariu mare şi nu am jucat atît de bine cum îşi doreau. Îmi pare rău că lucrurile nu au decurs aşa cum îmi doream, dar întotdeauna am dat sută la sută pentru club, mereu am făcut tot ce am putut ca să îmi ajut echipa în cel mai bun mod posibil, asta el.”

ADVERTISEMENT