Fotbal intern

STEAUA. Culisele TRANSFERULUI! Gest din PUŞCĂRIE pentru Cernat!

STEAUA. Transferul lui Florin Cernat  la campioana României a devenit subiectul principal în tratativele demarate de Gigi Becali, finanţatorul Stelei sperînd să creeze un nou caz "Sănmărtean"...
04.06.2015 | 00:07
STEAUA Culisele TRANSFERULUI Gest din PUSCARIE pentru Cernat
ADVERTISEMENT

STEAUA. Transferul lui Florin Cernat  la campioana României a devenit subiectul principal în tratativele demarate de Gigi Becali, finanţatorul Stelei sperînd să creeze un nou caz “Sănmărtean” din transferul mijlocaşului care a evoluat la Oţelul Galaţi în ultimul sezon.

STEAUA. Fostul jucător al lui Dinamo Kiev se află în aceste zile la Bucureşti, unde negociază intens viitorul contract cu Steaua, iar amănuntele pentru fanii campioanei au fost oferite în exclusivitate de FANATIK.RO (vezi detalii AICI).

ADVERTISEMENT

ULTIMA ORA!!! NUMIREA ZILEI IN LIGA 1!!! EL E ANTRENORUL CARE SE VA BATE LA TITLU!!! E OFICIAL!!! ANUNTUL FACUT IN URMA CU PUTIN TIMP!!!

După ce a avut o discuţie privată cu Mirel Rădoi, noul antrenor al campioanei, Florin Cernat a fost luat la discuţii cu Gigi Becali, care i-a promis un salariu la nivelul plafonului salarial, 10.000 euro.

” Pe lîngă această sumă i s-au oferit şi bani la semnătură, precum şi bonusuri pentru intrarea în Liga Campionilor, dar nu ne-a spus detaliile. Ştim doar că încă nu a semnat din cauza nemulţumirilor pe care le are faţă de suma oferită”, au precizat sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Intervenţie de la Jilava

STEAUA. Pentru că nu avut nici o şansă să îl convingă să accepte oferta pregătită, oficialii Stelei au apelat la Mihai Stoica, care este naşul lui Florin Cernat.

BOMBA!!! STEAUA. VESTE TRISTA!!! E SUSPENDAT PENTRU INCEPUTUL NOULUI SEZON!!! VEZI DECIZIA LPF!!! CAT STA PE TUSA!!!

“Au încercat să apeleze la coarda sensibilă a lui Florin, care are o legătură strînsă cu oficialul din umbră al Stelei. Cernat a fost alături moral de familia lui Mihai Stoica de cînd acesta este închis. Vorbeşte foarte des la telefon cu nevasta managerului stelist. Meme i-a transmis să semneze, este o situaţie bună pentru el şi pentru viitorul său. Ceea ce nu se ştie este că Florin Cernat are două oferte din zona arabă şi una din Turcia. Dacă Gigi Becali măreşte salariul, Cernat semnează cu Steaua cel puţin un sezon”, au afirmat sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

ULTIMA ORA!!! RADOI A FOST REFUZAT DE FRF!!! CE DECIZIE A LUAT GIGI BECALI!!!

În dialogul avut cu reporterul FANATIK.RO, Florin Cernat a confirmat informaţiile prezentate. “Sînt la Bucureşti, negociez, dar momentan nu am ajuns la nici un acord. Aşa este, am vorbit cu toţi oficialii Stelei, urmează să ne mai auzim în aceste zile”, a precizat Florin Cernat.

 2299 de minute a evoluat Florin Cernat în acest sezon pentru Oţelul Galaţi