Life

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, duet de excepție de Crăciun. Momentul așteptat cu nerăbdare de fani

26.12.2020 | 18:27
Stefan Banica si Lavinia Pirva duet de exceptie de Craciun Momentul asteptat cu nerabdare de fani
Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, duet de excepție de Crăciun. Momentul așteptat cu nerăbdare de fani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. și soția lui, Lavinia Pîrva, le-au oferit fanilor un duet excepțional de Crăciun, spre bucuria acestora, care au așteptat ani de zile ca cei doi soți să lanseze o melodie. 

După ce au fost întrebați de sute de ori când vor cânta împreună, cei doi le-au făcut fanilor pe plac și au interpretat una dintre cele mai noi melodii ale cântărețului, „Crăciunul, vine Crăciunul”, scrie a1.ro.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică a continuat tradiția show-urilor de sărbători, iar pandemia din acest an nu l-a oprit din a le aduce românilor un zâmbet pe buze, după luni întregi de grele încercări.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, duet de excepție de Crăciun. Momentul așteptat cu nerăbdare de fani

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva sunt căsătoriți din 2017, însă niciodată nu au interpretat o melodie împreună, deși amândoi sunt cântăreți. La insistențele fanilor, aceștia au cântat împreună în cadrul show-ului găzduit de către juratul de la X Factor.

ADVERTISEMENT

Ediția specială de Crăciun a lui Ștefan Bănică nu a mai avut loc la Sala Palatului, ca în fiecare an, ci la el acasă, unde i-a făcut pe fani să zâmbească din spatele televizoarelor.

Lavinia Pîrva și-a făcut apariția într-o rochie roșie superbă, în ton cu sărbătorile de iarnă. Vocea ei este una de-a dreptul angelică și s-a îmbinat armonios cu cea a soțului ei. Melodia „Crăciunul, vine Crăciunul” a fost extrem de bine primită de public, iar fanii l-au felicitat pe cântăreț pentru show.

ADVERTISEMENT
Ștefan Bănică Jr. a cântat alături de Lavinia Pîrva
Ștefan Bănică Jr. a cântat alături de Lavinia Pîrva. Sursa foto: captură video Antena 1

Fanii au așteptat ani de zile ca cei doi soți să cânte împreună, iar acum au avut parte de un miracol de Crăciun, pentru că dorința lor s-a îndeplinit.

Celebrul cântăreț nu a vrut să renunțe la tradiția anuală a show-ului de sărbători, așa că l-a realizat într-un mod inedit. Fanii l-au putut urmări la televizor și au avut parte de momente amuzante și emoționante. Radu Ștefan, fiul artistului, și-a făcut și el apariția în cadrul emisiunii, unde s-a descurcat exelent.

ADVERTISEMENT

„Trăim într-o perioadă în care spectacolele, concertele ne lipsesc, și atunci acest show TV e singura alternativă pentru a rămâne în contact cu publicul meu, care, pentru prima dată în 19 ani, nu poate veni la Sala Palatului. Așa că păstrăm, în această formă, continuitatea tradiției concertelor mele de Crăciun”, a declarat Ștefan Bănică Jr.

ADVERTISEMENT