News

Ștefan Mandachi, gest umanitar în Africa! Ce vrea să facă în zonele sărace din România

03.01.2021 | 22:23
Stefan Mandachi gest umanitar in Africa Ce vrea sa faca in zonele sarace din Romania
ADVERTISEMENT

Antreprenorul Ștefan Mandachi a anunțat un nou gest umanitar în Africa! Acesta va pleca pe continentul negru acolo unde vrea să construiască două fântâni cu apă potabilă. 

Vorbim despre o acțiune făcută în sprijinul oamenilor săraci din Uganda și Rwanda, pentru care suceveanul caută acum și alți parteneri.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, cu banii acestora, Mandachi vrea să construiască biblioteci și băi mobile în România. Omul de afaceri a povestit întreaga schemă pe o rețea de socializare.

Ștefan Mandachi, gest umanitar pentru două țări din Africa!

Acesta va construi inițial cele două fântâni alături de alți doi oameni care s-au oferit să suporte întregul cost. Vorbim despre 15.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cei doi ctitori se numesc Ștefan Daniloaia și Andrei Marcu. Fiecare fântână costă 7500 dolari și va purta pentru totdeauna numele ctitorilor și al copiilor lor.

Mandachi spune că sate întregi de oameni amărâți își vor potoli setea din aceste fântâni. De altfel, în Africa fântâna se face mult mai greu decât în România, necesitând foraje speciale.

ADVERTISEMENT

Antreprenorul  a ținut să specifice că întreaga deplasare în Africa se va face pe banii lui și va avea loc în perioada 18-24 ianuarie.

De asemenea, Ștefan Mandachi a precizat că în timp ce lucra la proiectul privind Africa i-a venit o idee care ar putea să-i ajute și pe oamenii amărâți din satele uitate ale României.

ADVERTISEMENT

„Și acum, țineți-vă bine!!! Iată propunerea mea de nerefuzat: dacă vrea cineva să vină cu noi în Africa, mai avem două locuri libere.

Dar… există un daaar…. costă parale… Vii cu noi în Africa doar dacă donezi 20.000 de euro în scop caritabil. Bonus, în fiecare zi primești timp de o ora lecții de business de la Ștefan Mandachi Milionaru, ce mai vrei??? Îți scoți banii”, a explicat Mandachi.

Concret, dacă găsește doi donatori, omul de afaceri spune că va folosi suma de 40.000 de euro pentru a construi o rulotă ticsită cu cărți, care să circule prin toate zonele sărace din Moldova.

Conform planului, ea va fi însoțită de un container mobil, dotat cu dușuri, boiler cu apă fierbinte și configurat cu toate dotările igienice pentru copiii și bătrânii din zonele izolate.

„Prin urmare, dacă am găsi alți OAMENI cu inimă bună (și cu buzunarul plin), strângem suma de 40.000 euro și ne apucăm de ”biblioteca mișcătoare” și de ”baia purificatoare” :))

Acuma’ sper să nu vă bateți pe locuri :))) Dacă e bătaie, scoatem fiecare loc la licitație. Vă garantez că n-o să vă pară rău. Noi oricum mergem…”, a mai anunțat Mandachi

ADVERTISEMENT