Fotbal international

Ștefan Radu a câștigat a treia Supercupă a Italiei din carieră. Lazio a învins-o pe Juventus cu 3-1. VIDEO

22.12.2019 | 21:11
Ștefan Radu a câștigat a treia Supercupă a Italiei din carieră. Lazio a învins-o pe Juventus cu 3-1. VIDEO
Bucuria jucătorilor lui Lazio. Sursă foto: twitter
ADVERTISEMENT

Ștefan Radu a câștigat a treia Supercupă a Italiei din carieră, după victoria lui Lazio cu Juventus (3-1), partidă în care a fost titular și în care a jucat toate cele 90 de minute.

A treia Supercupă a Italiei din cariera lui Ștefan Radu

Ștefan Radu are un palmares impresionant în Italia, din 2008 de când a fost transferat de Lazio de la Dinamo. De-a lungul anilor, Radu a câștigat trei Supercupe ale Italiei și trei Cupe ale Italiei.

Lazio a câștigat cu 3-1 partida cu Juventus, pentru trupa lui Simone Inzaghi au marcat Alberto (16), Lulic (73) și Cataldi (90+4), în timp ce pentru Juventus a înscris Dybala (45).

ADVERTISEMENT

Fundașul român a avut un conflict în vară cu Igli Tare, directorul sportiv al lazialilor, și a fost aproape de a fi îndepărtat de la echipă.

Totuși, Simone Inzaghi s-a luptat pentru ca Ștefan Radu să rămână la echipă, iar în cele din urmă acesta a fost iertat și reprimit în echipă.

ADVERTISEMENT

„Este unul dintre cei mai profesioniști jucători”

Simone Inzaghi a vorbit și a explicat de ce a vrut să-l păstreze pe Ștefan Radu în lot, chiar înaintea meciului tur cu CFR Cluj: „Eu am fost coleg cu Radu Ștefan, antrenorul lui Radu Ștefan și pot să vă spun că este unul dintre cei mai profesioniști jucători pe care i-am cunoscut.

Are atâtea sute de meciuri pentru Lazio și cel mai important este că a rămas la noi pentru că aici este locul lui.

ADVERTISEMENT

Nu va fi în lot pentru meciul de mâine (n.r. meciul tur cu CFR Cluj din Europa League), însă este o piesă importantă pentru noi și cu siguranță îl veți vedea în mai multe meciuri de Serie A”.

Totul a început după un meci pierdut, când Wallace şi Bastos râdeau la duşuri ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Radu i-a certat şi a folosit cuvinte nepotrivite.

ADVERTISEMENT

Directorul sportiv al clubului Lazio Roma, Igli Tare, l-a chemat la o discuţie pe Radu”, a mai spus tehnicianul lui Lazio.

  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Ștefan Radu, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri