Fotbal international

Ștefan Radu s-a accidentat și a fost înlocuit în Empoli – Lazio 0-1

16.09.2018 | 22:45
Stefan Radu sa accidentat si a fost inlocuit in Empoli  Lazio 01
ADVERTISEMENT

Lazio Roma a câștigat cu scorul de 1-0 partida jucată în deplasare împotriva celor de la Empoli, în etapa a 4-a din Serie A. Fundașul român Ștefan Radu s-a accidentat în repriza a doua și a fost înlocuit de Martin Caceres. După victoria din această rundă, Lazio e pe locul 9 în campionat.

Empoli și Lazio Roma s-au duelat în etapa a 4-a din Serie A, într-o partidă în care Ștefan Radu a început ca titular la oaspeți. Lazio venea după 1-0 acasă cu Frosinone și avea nevoie de victorie, după ce în primele 2 etape din actualul sezon a înregistrat 2 înfrângeri.

ADVERTISEMENT

Primul 11 al lui Empoli: Terracciano – Di Lorenzo, Silvestre, Rasmussen, Veseli – Acquah (’75 Traore), Capezzi, Bennacer (’81 Mraz) – Zajc (’60 La Gumina), Krunic – Caputo.

Primul 11 al lui Lazio: Strakosha – Wallace, Acerbi, Radu (’54 Caceres) – Marusic, Parolo, Leiva, Milinkovic (’67 Correa), Lulic – Luis Alberto (’75 Durmisi) – Immobile.

ADVERTISEMENT

Ștefan Radu s-a accidentat în repriza secundă a meciului Empoli – Lazio

Scorul la pauză a fost 0-0, iar Parolo a marcat la doar 2 minute după reluarea jocului. Ștefan Radu s-a accidentat în minutul 54 al întâlnirii și a fost înlocuit de Martin Caceres. Empoli putea scoate un punct în prelungiri, însă Strakosha s-a opus la șutul lui Caputo.

Ștefan Radu a fost la un pas de accidentare și în prima etapă din Serie A

Ştefan Radu a fost la un pas de o accidentare urâtă în partida Lazio – Napoli din prima etapă în noul sezon din Serie A. Fotbalistul român a fost lovit în cap de Koulibally şi a rămas întins pe gazon în timp ce oaspeţii au marcat prin Milik, dar reuşita avea să fie anulată în cele din urmă după lungi proteste ale gazdelor pentru un fault în atac. “Radu a suferit o contuzie importantă la nivel cranian, cu o rană. A fost confuz pentru câteva momente, dar el are un caracter puternic şi şi-a revenit rapid”, a declarat Fabio Rodia, medicul echipei Lazio Roma, la finalul partidei cu Napoli.

ADVERTISEMENT

Fundaşul trupei din capitala Italiei a fost bandajat de medicii echipei şi a continuat în cele din urmă partida de debut din noul sezon în Serie A. Lazio a deschis scorul în minutul 26 prin Cirro Immobile, dar Milik avea să egaleze în cele din urmă în minutul 45+2.

Ştefan Radu, aproape de o accidentare urâtă şi în finalul sezonului trecut

Jucătorul român a fost lovit grav de portarul celor de la Dinamo Kiev, într-o partidă  disputată în primăvară în Europa League. Ştefan Radu şi-a pierdut pentru câteva momente cunoştinţa şi i-a făcut pe jucătorii celor două formaţii să intre în panică la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro, Ştefan Radu a ajuns la Lazio în iulie 2008, iar contractul său cu gruparea din Serie A este valabil până pe 30 iunie 2020. Fundaşul în vârstă de 31 de ani a fost cumpărat de Lazio de la FC Dinamo Bucureşti în iulie 2008 cu 4,5 milioane de euro, după ce a evoluat şase luni sub formă de împrumut la echipa din Italia. În cei 10 ani petrecuţi la Lazio Roma, Ştefan Radu a jucat în 316 meciuri, a înscris 7 goluri şi a oferit 17 pase decisive.