Life

Ștefan Stan, momente de panică după nașterea celei de-a doua fetițe: „M-am speriat”

Ștefan Stan a devenit de curând tată de fată pentru a doua oară, însă nu i-a fost tocmai ușor la nașterea celei de-a doua fetițe pe care o are cu partenera lui, Simona.
15.03.2022 | 17:33
Stefan Stan momente de panica dupa nasterea celei dea doua fetite Mam speriat
ADVERTISEMENT

Ștefan Stan a fost cuprins de panică și deznădejde în ultima perioadă din cauza problemelor medicale care s-au adunat în familia sa. Partenera lui, Simona, a avut niște necazuri medicale destul de serioase, iar venirea pe lumea a celei de-a doua fetițe a fost văzută ca un real miracol de către cei doi părinți.

Ștefan Stan, din panică în panică

Cântărețul, care nu se emoționează foarte ușor, a declarat în emisiunea Teo Show că de data asta a trecut printr-o serie de stări pe care nu și le imagina niciodată. Bebelușa din pântecul Simonei, sufletul pereche al lui Ștefan, a avut niște dificultăți înainte de naștere, în sensul că a rămas blocată între coastele mamei sale.

ADVERTISEMENT

De aici până la instaurarea panicii în familia Stan a fost un simplu pas. Artistul a povestit la Kanal D prin ce a fost supus în ultimele luni, însă spune mulțumesc Divinității pentru că lucrurile s-au așezat.

„Din decembrie, am atâția prieteni cărora trebuie să le mulțumesc, doamnei doctor. S-a băgat copilul între coapse și nu putea să se mai miște mama. Simona nu se mai putea mișca. Nu era deplasabilă. Asta a durat o săptămână. Într-un final nu am mai suportat nici noi, nici doamna doctor. Fiind foarte puternică, și-a revenit.

ADVERTISEMENT

Totul a decurs extrem de normal. După 5 zile s-au întâmplat lucruri nevoite de nimeni. Eu am zis: la revedere, Simona! M-am speriat. Eu nu sunt o fire care se sperie. Eu sunt foarte rece. Femeile de la 112 dacă le sun mă știu. La modul ăsta a fost. Greu”, a mărturisit Ștefan Stan la Kanal D.

„A fost o sarcină extrem de grea”

În emisiune a intervenit și iubita lui, care nu a vrut să intre în amănunte despre problemele pe care le-a întâmpinat la nașterea fetiței sale. A spus doar că este bucuroasă că de câteva zile este mai bine și nu vrea să se entuziasmeze prea tare și nici să cobească.

ADVERTISEMENT

„Totul s-a susținut, dar a fost o sarcină extrem de grea de dus”, a completat muzicianul.

 

Tags: