News

Ștefan, un tânăr de 21 de ani, a fost găsit mort în mașina sa. Cu cine s-a văzut înainte de deces

Descoperire șocantă lângă Grădina Botanică din Iași, acolo unde Ștefan, un tânăr de 21 de ani, a fost găsit mort în mașina sa. Ce spun anchetatorii.
11.10.2023 | 17:20
Stefan un tanar de 21 de ani a fost gasit mort in masina sa Cu cine sa vazut inainte de deces
Final tragic pentru un tânăr de 21 de ani: Ștefan a fost găsit mort în mașina sa. Ce spun anchetatorii. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ștefan, un tânăr de doar 21 de ani din Iași, a fost găsit mort în mașina sa. Descoperirea macabră a fost făcută chiar lângă Grădina Botanică din oraș, pe un drum agricol.

Final tragic pentru un tânăr de 21 de ani: Ștefan a fost găsit mort în mașina sa. Ce spun anchetatorii

Este durere fără margini într-o familie din comuna Valea Lupului (județul Iași). Fiul de doar 21 de ani a fost găsit mort, în debutul acestei săptămâni. Trupul neînsuflețit al lui Ștefan era pe bancheta mașinii sale.

ADVERTISEMENT

Pe 9 octombrie, polițiștii ieșeni au fost anunțați că într-o mașină parcată pe un teren agricol se află un băiat inconştient. Ajuns la locul indicat, personalul medical nu a mai putut decât să confirme decesul tânărului de 21 de ani. Pe corpul său nu erau prezente semne de violență, iar mașina nu era avariată.

”La data de 09 octombrie a.c., în jurul orei 16:55, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că în interiorul unui autoturism, ce se afla parcat pe un drum agricol din vecinătatea Grădinii Botanice din Iași, este un bărbat decedat.

ADVERTISEMENT

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind găsit decedat pe bancheta din spate a autoturismului.

A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, potrivit IPJ Iași.

ADVERTISEMENT

Cu cine s-a văzut Ștefan înainte de deces

Din informațiile presei locale, tânărul avea o iubită care locuia în Miroslava. Biz.ro scrie că aceasta a fost ultima persoană care l-a văzut în viață. Ștefan a vizitat-o, iar apoi a plecat. El nu a mai ajuns însă acasă, în Valea Lupului, iar părinții lui au intrat în panică.

Familia sa a sesizat dispariția și a solicitat ajutorul autorităților deoarece acesta nu mai revenise la domiciliu de mai multe ore. Ulterior, prietenii și rudele au început să-l caute, urmând ca acest să fie găsit, întâmplător, de o persoana care trecea prin zona Grădinii Botanice.

ADVERTISEMENT

În acest moment, până la venirea rezultatelor necropsiei, anchetatorii nu omit nicio variantă. Cum tânărul nu avea urme de violență pe corp, iar mașina sa nu era avariată, cea mai plauzibilă variantă, în momentul de față, este cea a unei sinucideri.

ADVERTISEMENT