Sport

Stefanos Tsitsipas, „topit” după o actriță de la Hollywood. Elenul și-a dat frâu liber sentimentelor chiar pe teren: „Propui ceva acum?” Video

Stefanos Tsitsipas i-a entuziasmat pe fanii australieni. Sportivul grec, care este admiratorul unei actrițe de la Hollywood, și-a dat frâu liber sentimentelor pe terenul de tenis.
24.01.2023 | 19:35
Stefanos Tsitsipas este „topit” după Margot Robbie. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Stefanos Tsitsipas s-a calificat în penultimul act al competiției de la Australian Open, după victoria în minimum de seturi, scor 6-3, 7-6(2), 6-4 cu Jiri Lehecka (71 ATP). La finalul partidei, numărul 4 ATP i-a încântat pe fanii australieni cu răspunsul la întrebarea „ce îți place cel mai mult în Australia?”.

Stefanos Tsitsipas, „topit” după actrița Margot Robbie: „Una dintre preferatele mele”

La tradiționalul interviu de la finalul meciului cu Lehecka, lui Stefanos Tsitsipas i-a fost adresată întrebarea „ce îți place cel mai mult în Australia?”. Răspunsul dat de Stefanos Tsitsipas i-a înnebunit pe fanii australieni, dezvăluind că o îndrăgește foarte mult pe actrița australiană Margot Robbie.

ADVERTISEMENT

„Australia este o țară grozavă. Îmi plac foarte multe lucruri la această țară. De fapt, una dintre actrițele mele preferate este din Australia…Margot Robbie”, au fost cuvintele lui Stefanos Tsitsipas.

Jim Courier, fostul tenismen american, a profitat de ocazie și l-a tachinat pe Stefanos Tsitsipas. „Margot Robbie? Propui ceva acum?”, a fost următoarea întrebare a lui Jim Courier. Stefanos Tsitsipas a lăsat la o parte orice fel de reținere și a răspuns.

ADVERTISEMENT

„Mi-ar plăcea să o văd în tribune, într-o zi!”, a spus tenismenul grec. „Deci, oficial, îi lansezi o invitație lui Robbie? Ca să fie totul clar”, a concluzionat Jim Courier. „Absolut”, a fost ultima replică a lui Tsitsipas.

Stefanos Tsitsipas îl înfruntă pe Karen Khachanov în semifinalele Australian Open

Stefanos Tsitsipas îl va înfrunta pentru un loc în finală pe Karen Khachanov (20 ATP). Jucătorul din Rusia l-a învins în sferturi pe Sebastian Korda (31 ATP), scor 7-6 (5), 6-3, 3-0. În ultimul set, din cauza durerii la încheietura mâinii drepte, americanul a fost nevoit să abandoneze.

ADVERTISEMENT

Este al șaptelea duel direct între cei doi tenismeni, cinci din precedentele șase întâlniri fiind adjudecate de Stefanos Tsitsipas. În meciul cu Jiri Lehecka, din sferturi, jucătorul elen a fost aproape de o descalificare.

Mai exact, la scorul de 4-3, 30-0 pentru Tsitsipas în setul trei, Lehecka a reușit o lovitură câștigătoare, iar tenismenul grec a răbufnit și a trimis puternic mingea în peretele din spatele său, în apropierea unui copil de mingi.

ADVERTISEMENT

Cine este Margot Robbie, actrița îndrăgită de Stefanos Tsitsipas

Margot Robbie, născută la data de 2 iulie 1990 la Dalby, este o actriță australiană care a primit numeroase nominalizări și premii de-a lungul timpului. Este considerată una dintre cele mai frumoase femei și talentate actrițe din lume.

De asemenea, Margot Robbie a fost nominalizată în două rânduri la Premiile Oscar, jucând un rol important în filme, precum Suicide Squad și Lupul de pe Wall Street. ”The Legend of Tarzan”, ”Once Upon a Time in Hollywood” sau ”Babylon” sunt alte filme celebre în care actrița Margot Robbie și-a făcut apariția.

ADVERTISEMENT