Life

Stelian Ogică se face dezvoltator imobiliar. Ce fel de case vrea sa construiască

Stelian Ogică se face dezvoltator imobiliar în județul Giurgiu. Afaceristul are planuri mari cu noul proiect și vrea să ridice un nu cartier în satul Mirău, acolo unde s-a născut.
03.01.2022 | 13:31
Stelian Ogica se face dezvoltator imobiliar Ce fel de case vrea sa construiasca
Stelian Ogică se face dezvoltator imobiliar. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Jucătorul la Loto Stelian Ogică (53 de ani) vrea să dezvolte comuna sa natală și să ridice un cartier ardelenesc pentru ca dezvoltatorii imobiliari să-i acorde mai mult interes.

Acesta a anunțat că ridică un nou cartier în satul Mirău, situat în județul Giurgiu, acolo unde locuiește în prezent.

ADVERTISEMENT

Imobilele construite în noul cartier sunt inspirate din arhitectura celor din Ardeal, vor fi dotate cu toate utilitățile și vor avea prețuri accesibile pentru cei care vor să locuiască în această zonă.

Stelian Ogică vrea să ridice un cartier în satul natal din Giurgiu

Stelian Ogică, celebrul jucător la Loto, are planuri mari cu satul Mirău, în care vrea să ridice un nou cartier. Satul aparține comunei Stoenești și este situat la 42 de km de Giurgiu.

ADVERTISEMENT

„La Mirău se va construi cel mai interesant proiect imobiliar din județul Giurgiu și din sudul României.

Mirăul este faimos în zonă și e cunoscut ca Micul Ardeal. Mirăul se aseamănă cu un sat ardelenesc. Casele dispun de utilități complete iar prețul unei locuințe este discutabil, sub 35.000 de euro.”, a declarat Stelian Ogică, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Stelian Ogică și-a ridicat o casă spectaculoasă în acest sat, înconjurată de o livadă imensă. Bărbatul face parte din Consiliul Local și s-a implicat foarte mult în dezvoltarea comunității în care s-a născut.

Jucătorul la Loterie a început o afacere alături de fiica sa, Raluca, și de soțul ei, fostul dinamovist Adrian Ropotan. Aceștia construiesc cartiere rezidențiale în zona de vest a Bucureștiului, după care le vând.

ADVERTISEMENT

Afacerea le-a adus venituri generoase celor trei, iar Stelian Ogică are misiunea de a se asigura că lucrările se desfășoară conform planului.

Stelian Ogică a devenit cunoscut în 2001, după ce a revendicat biletul câștigător de un milion de dolari la tragerea Loto 6/49. Ulterior, acesta a susținut că a fost jefuit de niște necunoscuți care i-au furat biletul câștigător.

După câteva zile, un subofițer SPP a încasat cecul ce un milion de dolari. Stelian Ogică a fost anchetat și apoi condamnat pentru înșelăciune. A fost eliberat din închisoare în 2003, în urma unei hotărâri definitive a Curții de Apel București.

După eliberare a încercat să-și demonstreze nevinovăția și a făcut plângeri împotriva procurorilor care l-au anchetat S-a adresat chiar și Curții Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg.

ADVERTISEMENT