Life

Steliana Sima, pact neștiut cu soțul ei! Ce secret a ascuns folclorista

Steliana Sima a dezvăluit la ce pact a recurs încă de la începutul căsătoriei cu soțul ei pentru a preîntâmpina necazurile din cuplu.
03.11.2023 | 13:53
Steliana Sima pact nestiut cu sotul ei Ce secret a ascuns folclorista
Steliana Sima, dezvăluiri despre căsnicia ei
ADVERTISEMENT

Steliana Sima a găsit nu doar elixirul tinereții, având în vedere felul în care arată la vârsta de 58 de ani, ci și secretul unei căsnicii de durată. A ei are mai bine de trei decenii, iar longevitatea relației sale ține de încrederea și respectul pe care cei doi și-l oferă, încă de la început.

Steliana Sima a dezvăluit ce pact a făcut cu soțul ei

Steliana Sima și soțul ei au făcut o înțelegere pentru ca nimic să nu umbrească mariajul lor, una pe care au discutat-o  din start. Cântăreața a mărturisit ceva cu totul nebănuit despre partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Cei doi au încheiat un pact, și anume că fiecare își va respecta meseria, asta deoarece soțul Stelianei nu s-a putut abține și i-a mărturisit că nu era mare fan al muzicii populare.

Chiar dacă nu ascultă folclor românesc, soțul interpretei de muzică tradițională respectă ceea ce face. Artista a zis că nu a vrut niciodată să-și sufoce soțul, să îl facă să îndrăgească genul pe care îl cântă. A știut cum să pună problema să există pace și armonie între ei.

ADVERTISEMENT

„Soțului meu nu i-a plăcut muzica populară de când ne-am căsătorit. Însă, mi-a respectat munca, mi-a respectat meseria.

Nu am vrut să îl sufoc pe partea aceasta, să zică: Muzică, muzică, nu mai suport. Mai las-o și tu baltă. Atunci când primeam un material nou de la un coleg, sigur că trebuia să îl ascult. Eram curioasă, voiam să îl felicit, să împărtășim păreri”, a declarat Steliana Sima pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

„Nu are voie să fumeze în mașină”

Aceasta a continuat să spună cum decurg negocierile dintre cei doi, de fiecare dată când folclorista vrea să asculte, de pildă, muzică populară în mașină. Soțul îi cere să poată fuma înăuntru, în schimbul pieselor date la volum tare de Steliana.

„Îl rugam frumos pe soțul meu, îi spuneam: Acum, 45, 50 de minute, am să ascult muzică populară. Iar el îmi spunea: Bine. Pot fuma în mașină?

ADVERTISEMENT

Nu are voie să fumeze în mașină. Îi dădeam voie să fumeze. Era un pact”, a mai spus Steliana Sima pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT