Sport

Steliano Filip a fost aproape să renunțe la fotbal după retrogradarea cu Dinamo: „Am vrut să mă apropii de Dumnezeu”

Steliano Filip a vorbit, după o lungă perioadă de tăcere, despre retrogradarea lui Dinamo. Fostul fotbalist al „alb-roșiilor” a dezvăluit că a fost aproape să se retragă.
26.12.2022 | 21:58
Steliano Filip a fost aproape sa renunte la fotbal dupa retrogradarea cu Dinamo Am vrut sa ma apropii de Dumnezeu
Steliano Filip, în tricoul lui Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

La finalul sezonului trecut Dinamo bifa o contraperformanță istorică, retrogradând pentru prima oară în istorie în eșalonul secund al fotbalului din România. Unul dintre componenții echipei de atunci, Steliano Filip, a fost primul nume important care a făcut pasul în spate, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Fostul fotbalist al echipei din Ștefan cel Mare a dezvăluit că a fost la un pas să se retragă din activitate.

Steliano Filip, la un pas să agațe ghetele în cui: „M-am gândit că poate nu ar trebui să rămân în fotbal”

În cele din urmă, Steliano Filip s-a transferat la sfârșitul lunii noiembrie în Ungaria, la Mezokovesdi, echipă care s-a interesat și în iarna trecută de fundașul român, însă mutarea a picat pentru că maghiarii nu voiau să plătească o sumă de transfer, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul român a mărturisit că a fost aproape să se retragă din activitate după retrogradarea lui Dinamo. „Am văzut că timpul se lungește și m-am gândit că poate nu ar trebui să rămân în fotbal.

Dacă nu o sa mai joc, asta e. În perioada asta am vrut să mă apropii de Dumnezeu. Nu știu dacă m-am gândit neapărat la retragere, dar dacă Dumnezeu ar fi vrut asta, atunci așa s-ar fi întâmplat”, au fost cuvintele lui Steliano Filip, potrivit playsport.

ADVERTISEMENT

Steliano Filip, convins că retrogradarea lui Dinamo putea fi evitată: „100%”

Steliano Filip s-a mutat la Oradea, unde, după cum susține fundașul, și-a găsit liniștea și se simte foarte bine alături de familie. Fost câștigător al Cupei Ligii României cu Dinamo în 2016, Steliano Filip este convins că „alb-roșii” puteau evita retrogradarea.

„E clar că te marchează, să intri în istoria lui Dinamo cu cel mai urât lucru din istorie, cu retrogradarea, te apasă! Am fost implicat, unul dintre jucătorii cu mulți ani în spate la Dinamo, nu a fost ușor, dar nici un capăt de țară.

ADVERTISEMENT

Este fotbal, sunt lucruri mult mai grave în lume. Am trecut peste și vorbesc cu băieții și acum. Le doresc să revină în prima ligă, fotbalul românesc are nevoie de Dinamo acolo! Retrogradarea putea fi evitată 100%. Nu vreau să caut vinovați, vorbești cu unul dintre ei! Dar Dinamo se putea salva, chiar dacă au fost probleme!”, a mai spus Steliano Filip.

Steliano Filip, cu gândul la echipa națională a României: „E cea mai mare onoare”

Steliano Filip, ajuns la Mezokovesdi își îndreaptă atenția și spre echipa națională de fotbal a României condusă de Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

„Cât joc fotbal, mă gândesc, nu cred că este fotbalist să nu-și dorească să își reprezinte țara, e cea mai mare onoare, mă gândesc și îmi doresc să îmbrac din nou tricoul echipei naționale”, a declarat Steliano Filip.

ADVERTISEMENT