Sport

Steliano Filip, atacat din toate părțile: ”Nu are ce căuta la Dinamo! Nu a câștigat nimic, nici măcar la pufuleți”

Steliano Filip a pierdut orice sprijin din partea fanilor și a legendelor dinamoviste. Atitudinea și declarațiile fotbalistului îi irită la culme pe ”câini”.
09.03.2022 | 12:40
Steliano Filip atacat din toate partile Nu are ce cauta la Dinamo Nu a castigat nimic nici macar la pufuleti
Steliano Filip pierde tot mai mult teren în disputa cu fanii și legendele dinamoviste. Sursă foto: Instangram oficial Dinamo București
ADVERTISEMENT

Giani Kiriță este unul dintre foștii fotbaliști simbol ai lui Dinamo. Acesta l-a distrus pe Steliano Filip, după ultimele declarații ale fotbalistului aflat în conflict cu fostul antrenor Mircea Rednic.

Giani Kiriță: ”Băiatul ăsta are niște figuri în cap…”

Steliano Filip este atacat din toate părțile și de tot mai mulți oameni de fotbal. Apărătorul lui Dinamo continuă să fie în ”război” cu proprii fani și foștii antrenori.

ADVERTISEMENT

Declarațiile lui stârnesc furie în rândul legendelor clubului din Ștefan cel Mare, iar Giani Kiriță a avut un discurs devastator la adresa fotbalistului considerat ”mărul stricat” din vestiarul ”câinilor”.

”Cu tot respectul pentru Steliano Filip, dar e pierdut total. Nici măcar nu știe ce înseamnă Dinamo. Băiatul ăsta are niște figuri în cap… Fotbalistic vorbind, el nici n-ar trebui să fie în vestiar la ora actuală. El nu are bun simț și îi răspunde unui antrenor care a făcut unele performanțe.

ADVERTISEMENT

Asta spune multe despre Steliano Filip. Vorbim, totuși, de Mircea Rednic. Tu, Steliano Filip, n-ai câștigat nimic nici la pufuleți, n-ai voie să vorbești așa despre Mircea Rednic”, a tunat Giani Kiriță, la Pro X.

Apărătorul de bandă a fost acuzat, în perioada în care echipa era antrenată de Mircea Rednic, că l-a sabotat pe tehnician și că a încercat să provoace mai multe revolte în rândul jucătorilor lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Abia se împăcase cu fanii

Steliano Filip a fost vreme îndelungată persona non grata la Dinamo, ultrasii reproșându-i faptul că în loc să ajute echipa, a destabilizat-o.

Fotbalistul a încercat în mai multe rânduri să-și găsească o nouă echipă, însă pretențiile financiare ale clubului au blocat plecarea apărătorului.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, acesta a fost reintegrat de antrenorul Flavius Stoican, iar la finalul derby-ului Rapid – Dinamo 1-1, Filip a fost chiar aplaudat de fanii dinamoviști.

”Armistițiul” a fost de scurtă durată. Eliminarea din meciul cu CFR Cluj, pentru două cartonașe galbene încasate, la scorul de 1-1, l-a scos definitiv din inimile suporterilor.

ADVERTISEMENT