Fotbal intern

Steliano Filip, ironizat după golul cu Voluntari: „E la primul accident de genul ăsta”

08.03.2021 | 23:12
Steliano Filip ironizat dupa golul cu Voluntari E la primul accident de genul asta
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a vorbit despre golul reușit de Steliano Filip în meciul cu FC Voluntari, 1-1, recunoscând faptul că nu se aștepta de la căpitanul lui Dinamo să aibă o asemenea execuție.

Totodată, Cornel Dinu a comparat execuția lui Steliano Filip cu una dintre celebrele execuții ale lui Roberto Carlos, fostul fundaș legendar al lui Real Madrid și al naționalei Braziliei.

ADVERTISEMENT

„Mister” Dinu nu crede că Steliano Filip va mai reuși un astfel de gol în viitor, însă apreciază lovirea perfectă a mingii.

Steliano Filip, ironizat după golul cu Voluntari

Steliano Fiip a fost ironizat de Cornel Dinu după golul din minutul 19 cu FC Voluntari, gol venit în urma unei execuții foarte frumoase: „Filip e la primul accident de genul ăsta și nu cred că va mai reuși o astfel de execuție în viitorul îndepărtat”.

ADVERTISEMENT

E o lovire perfectă a balonului, dar nu este o execuție care îl caracterizează pe Filip. A fost o execuție a la Roberto Carlos”, a spus Cornel Dinu la TV TelekomSport.

Din păcate, golul lui Filip nu i-a ajutat pe „câini” să obțină victoria, FC Voluntari egalând în minutul 57 prin reușita lui Jefte Betancor.

ADVERTISEMENT

Steliano Filip nu s-a bucurat pentru golul înscris

Steliano Filip a vorbit la finalul meciului și a recunoscut că nu se bucură pentru golul înscris, pentru că Dinamo nu a plecat de la Voluntari cu toate cele trei puncte:

„Am avut 1-0, am controlat și jocul, asta este. Îmi pare rău că nu am știut să gestionăm meciul. Dacă marcam și câștigam ar fi fost cel mai frumos gol al meu, așa nu mai contează deloc”.

ADVERTISEMENT

„Preferam să fiu cel mai slab de pe teren și să câștigăm. Nu contează că dăm goluri frumoase sau jucăm frumos, importantă era victoria”, a spus Steliano Filip la finalul duelului cu FC Voluntari.

  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Steliano Filip, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT