Sporturi

Stere Halep, mesaj pentru Svitolina: „Nu fi supărată! Nu te-a bătut locul 300”. Momentul-cheie: „Atunci i-am spus soției că va câștiga Simona”

15.02.2019 | 19:49
Stere Halep mesaj pentru Svitolina Nu fi suparata Nu tea batut locul 300 Momentulcheie Atunci iam spus sotiei ca va castiga Simona
ADVERTISEMENT

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, s-a bucurat enorm de victoria fetei sale din semifinala cu Elina Svitolina de la WTA Doha. 

Tatăl Simonei s-a arătat surprins de faptul că jucătoarea din Ucraina nu a mai venit de supărare la conferința de presă. În același timp, la fel ca Simona, Stere Halep a anticipat victoria în momentul când în setul decisiv s-a făcut 4-2.

ADVERTISEMENT

Stere Halep, mesaj pentru Svitolina

„Nu e prima dată când se întâmpla asta. Simona a tot făcut meciuri de genul acesta. La game-ul de 4-2 i-am spus soției că Simona va câștiga meciul. La cehi a fost frig. Am jucat într-o sală unde se țin și meciuri de hochei. Pe sub acea suprafață era hochei. Așa e și în Qatar, ziua foarte cald, seara foarte rece. Dar nu au afectat-o condițiile. Nu a slăbit, are aceleași kilograme.

Nu mai are probleme cu spatele pentru că face exercițiile medicale recomandate de medic. Sigur că meciurile de la Fed Cup au efect asupra parcursului de la Doha. Ca sportiv trebuie să ai meciuri. Simona dă tot ce are pentru a câștiga orice meci, indiferent de turneu. Românii au cu ce se mândrească peste hotare. Întotdeauna cei de afară ne văd cu alți ochi. Simona le-a demonstrat că România nu e așa cum au crezut ei.

ADVERTISEMENT

Ar fi super să câștige pentru România Fed Cup. Va rămâne în istorie. Svitolina să nu fie supărată, că a luat bătaie de la fostul număr 1 mondial, nu de la locul 300. Nu are importanță cu cine va juca în finală. Cu siguranță Simona poate câștiga trofeul. Așa o simt.

Eu am zis de mulți ani, că Simona va câștiga mai multe turnee de Mare Șlem când va ajunge la 27-28 de ani. Să vedem dacă se adeverește” – a spus Stere Halep la Digi Sport.

ADVERTISEMENT