Premier League

Steve Bruce, antrenorul lui Newcastle, şi-a găsit de lucru în plină pandemie. Munceşte de dimineaţă şi până seara ca fermier

07.04.2020 | 16:40
Steve Bruce antrenorul lui Newcastle sia gasit de lucru in plina pandemie Munceste de dimineata si pana seara ca fermier
ADVERTISEMENT

Premier League s-a închis de aproape o lună. Fotbalul de elită din Regatul Unit al Marii Britanii s-a mutat în locuinţele jucătorilor, antrenorilor, oficialilor. Se elaborează programe de lucru acasă, se caută tot felul de soluţii pentru ca jucătorii să se poată pregăti cât mai bine.

Antrenorii au stabilit programe de lucru la domiciliu pentru jucători

Nimeni nu poate spune însă când se va putea relua competiţia. Marea Britanie e una din ţările care a venit puternic din urmă, în sensul rău al cuvântului, în această bătălie cu COVID 19 şi are acum un număr mare de îmbolnăviri, inclusiv primul ministru Boris Johnson fiind la terapie intensivă.

ADVERTISEMENT

Antrenorii au dat oamenilor din staff toate dispoziţiile în ceea ce priveşte pregătirea jucătorilor. Unii, ca Jose Mourinho, au apelat la tehnologia video, alţii predau toate indicaţiile secunzilor şi aceştia se ocupă mai departe.

Steve Bruce, de la Newcastle, este o excepţie

În acest peisaj închis între patru pereţi mai peste tot un singur tehnician face excepţie de la regulă şi după ce şi-a făcut temele, dând staffului ce are de făcut, a plecat din oraşul unde se afla şi s-a dus într-o localitate rurală.

ADVERTISEMENT

Este vorba de Steve Bruce,unul dintre fundaşii din anii 80-90 ai secolului trecut la Manchester United, care a fost prins de pandemie pe banca lui Newcastle United.

Bruce s-a retras la ţară şi munceşte zi lumină

Bruce a pregătit conştiincios programul de lucru al echipei, după care, însoţit de soţia sa, a plecat din Newcastle şi s-a retras la ţară, la Cheshire, dar nu pentru a se relaxa.

ADVERTISEMENT

Acolo tehnicianul are o proprietate măricică, o fermă la care obişnuia să vină doar când i se ivea timp în vremuri obişnuite. Acum însă sunt alte timpuri şi Bruce a găsit de cuviinţă să se ocupe mai pe îndelete de munca de fermier.

Se ocupă de absolut tot ceea ce necesar pentru ferma sa

Şi a luat treaba în serios, putând fi zărit mai bine de 10-12 ore în diferite locuri unde agricultura i-o cere.

ADVERTISEMENT

Conduce cu dezinvoltură tractorul, se ocupă de tot ceea ce este necesar pentru îngrijirea grădinei de legume, iar pentru animale face personal aprovizionarea cu tot ce trebuie.

ADVERTISEMENT