Sport

Știrile zilei din sport, vineri, 24 decembrie. Cadiz ia înlocuitor pentru Florin Andone de la FC Barcelona

FANATIK vă prezintă în amănunt cele mai importante știri din sport ale zilei de vineri, 24 decembrie. Informații de ultimă oră, rezultate, declarații, totul doar în știrile zilei din sport.
Stirile zilei din sport vineri 24 decembrie Cadiz ia inlocuitor pentru Florin Andone de la FC Barcelona
ADVERTISEMENT
24-12-2021
17:41

Cadiz ia înlocuitor pentru Florin Andone de la FC Barcelona. Vine Luuk de Jong!

Cadiz avea, se pare, pregătită o altă variantă pentru compartimentul ofensiv, acesta fiind motivul pentru care s-a despărțit de Florin Andone, pe care-l împrumutase de la Brighton. El Mundo Deportivo scrie că Alvaro Cervera este foarte aproape de a-l aduce pe Luuk de Jong, de la FC Barcelona.

Olandezul nu intră în planurile lui Xavi. Iar FC Barcelona are nevoie să mai scadă masa salarială pentru a înregistra contractul lui Ferran Torres.

Catalanii au cerut deja și acceptul Sevillei, de care jucătorul aparține până în 2023. Cum acesta a venit, un singur impediment mai stă în calea definitivării mutării. Semnătura olandezului. 

Luuk de Jong a venit la FC Barcelona în vară, sub formă de împrumut. Nu a reușit însă să convingă. Are 9 meciuri în La Liga, trei ca titular, și un singur gol. Iar în Liga Campionilor, în trei apariții, are zero reușite.

24-12-2021
17:01

Gaz Metan Mediaș dă un jucător la Cupa Africii pe Națiuni

Nasser Chamed este fotbalistul pe care Gaz Metan Mediaș îl dă la Cupa Africii pe Națiuni, competiție care urmează să se desfășoare în luna ianuarie, în Camerun. Mijlocașul ardelenilor va reprezenta Insulele Comore în cea mai importantă competiție din Africa.

În actualul sezon din Casa Pariurilor Liga 1, Nasser Chamed a bifat 21 de meciuri și a reușit să marcheze un gol.

  • 28 de ani are Nasser Chamed
  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Nasser Chamed
24-12-2021
10:43

Serie B a intrat în vacanță. Ultimele două etape, amânate din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2

Dennis Man și Valentin Mihăilă beneficiază de o vacanță prelungită în această iarnă. În urma discuțiilor purtate cu oficialii tuturor cluburilor participante, s-a decis, din cauza creșterii numărului de infectări cu virusul SARS-CoV-2 amânarea ultimelor două etape care ar fi trebuit să aibă în acest an.

Conform calendarului, sezonul se va relua pe 15 ianuarie. Dincolo de cei doi mijlocași ai Parmei, în cel de-al doilea eșalon al fotbalului italian mai evoluează alți doi internaționali români, Marius Marin (Pisa) și Ionuț Nedelcearu (Crotone).

24-12-2021
08:02

Câte etape va fi suspendat Sergio Ramos

Sergio Ramos a jucat doar 151 de minute pentru PSG și a și reușit să primească un cartonaș roșu, motiv pentru care a fost ținta ironiilor fanilor parizieni. Fundașul spaniol a fost eliminat în minutul 86 al partidei cu Lorient, încheiată la egalitate, scor 1-1, pentru cumul de cartonașe galbene.

Pentru eroarea sa, Ramos a primit o etapă de suspendare și va rata astfel derby-ul dintre PSG și Olympique Lyon, programat pentru 9 ianuarie 2022. Înainte de acest meci, PSG are meci în turul 2 al Cupei Franței, cu Vannes, pe 3 ianuarie 2022.

24-12-2021
05:36

Ciprian Tătărușanu, antrenamente prin Zoom la AC Milan

AC Milan e în vacanță de sărbători. Următorul meci al „Diavolului Milanez” e programat la anul, pe 6 ianuarie, în compania celor de la Roma, pe San Siro, într-o partidă din cadrul etapei cu numărul 20.

Jucătorii nu scapă însă de antrenamente. Antrenorul Milanului, Stefano Pioli, a declarat că va face ședinte de pregătire cu echipa prin intermediul aplicației Zoom, începând de săptămâna viitoare.

Până în ianuarie nu se joacă niciun meci în campionatul Italiei, dar Pioli își vrea fotbaliștii în formă și după Crăciun și Revelion.

„Le-am spus băieţilor că o să avem sesiuni de pregătire prin Zoom pe 27 şi 28 decembrie, iar apoi ne vom reuni la Milanello pe 30 decembrie”, a declarat Stefano Pioli pentru Sky Sport Italia.

Antrenamentele prin Zoom nu sunt o premieră pentru „rossoneri”, care s-au mai pregătit astfel și în 2020, în perioada de lockdown provocată de pandemia COVID-19.

AC Milan încheie anul 2020 pe locul doi în Serie A, cu 42 de puncte, patru mai puţine decât liderul și rivala Inter Milano.

Pele va face sărbătorile acasă. Superstarul brazilian fusese internat în spital două săptămâni

Joi, 23 decembrie, conducerea spitalului „Albert Einstein” din Sao Paulo a făcut un anunț îmbucurător pentru toți fanii fotbalului, în special pentru cei brazilieni.

După ce a fost internat timp de mai multe zile pentru a urma un tratament de recuperare în urma operației la colon suferită în luna septembrie, lui Pele i s-a permis să meargă acasă pentru a petrece sărbătorile alături de familie.

ADVERTISEMENT

„Pacientul este în stare stabilă şi îşi va continua tratamentul pentru tumoarea la colon identificată în septembrie”, a precizat conducerea spitalului „Albert Einstein”, conform Reuters.

La finalul lui septembrie, șefii aceluiași spital anunțau că legendarul fotbalist brazilian face chimioterapie pentru a trata tumoarea descoperită la colon. Pe 4 septembrie, Pele a fost operat și a stat în spital timp de zece zile la ATI, unde a revenit ulterior din cauza unor probleme respiratorii.

ADVERTISEMENT

După operație, Pele a fost internat în spital timp de aproximativ o lună. Cât timp s-a aflat pe mâna medicilor, brazilianul și fiica sa, Kely Nascimento, i-au ținut la curent pe fani cu starea sa de sănătate postând fotografii și videoclipuri pe rețelele de socializare. În toate acestea, Pele a arătat mereu mult optimism și bună dispoziție.