Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Stoichiță a comentat declarațiile lui Șucu despre liderul Săpunaru. „Îl vedeam pe Horațiu Moldovan, dar nici el nu mai e”

Mihai Stoichiță a discutat despre declarațiile date de Dan Șucu cu privire la Cristi Săpunaru, liderul Rapidului. Oficialul FRF este de acord cu acționarul giuleștenilor.
04.04.2024 | 09:19
Stoichita a comentat declaratiile lui Sucu despre liderul Sapunaru Il vedeam pe Horatiu Moldovan dar nici el nu mai e
Mihai Stoichiță, reacție la discursul lui Dan Șucu despre liderul Cristi Săpunaru de la Rapid. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În afară de Cristi Săpunaru, liderul actual al Rapidului, Dan Șucu a sesizat că în lotul lui Cristiano Bergodi nu există un alt jucător care să-i ia locul fostului internațional. Mihai Stoichiță este de acord cu acționarul din Giulești, dar crede că va fi foarte greu ca aceștia să găsească un nou lider.

Stoichiță a comentat declarațiile lui Șucu despre liderul Săpunaru

După meciul cu Universitatea Craiova, Dan Șucu este de părere că Rapid are nevoie de un înlocuitor pentru liderul Cristi Săpunaru. Un jucător care să vină în momentul în care veteranul se va retrage sau nu va putea să joace și să ajute echipa.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță susține că giuleștenilor le va fi foarte greu să găsească un jucător de profilul lui Săpunaru. Fostul internațional a jucat la nivel înalt în cariera sa, este rapidist convins, a câștigat trofee importante și a evoluat pentru echipa națională, unde a avut un rol important.

“Este corect, la obiect și punctual totul. Părerea mea nu se poate găsi un lider în teren la ora actuală. Săpunaru are niște atribute pe care nu le are nimeni. Fost jucător internațional, Rapidist 100%.

ADVERTISEMENT

Un jucător exemplu în teren de-a lungul timpului pentru Rapid, dar și pentru celelalte echipe pe unde a fost. Tradiția asta nu o are nimeni din lotul Rapidului”, a declarat Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA.

“Îl vedeam pe Horațiu Moldovan, dar nici el nu mai e”

CV-ul lui Cristi Săpunaru este greu de egalat, dar și profilul sau experiența sa sunt la fel de greu de găsit. Așadar, Rapidul va avea mult de muncă până când va găsi un nou lider. Oficialul FRF spera ca Moldovan să ocupe acest rol, dar asta înainte de transferul la Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

“În conducere îl au pe Daniel Niculae, dar când ești în conducere poți să fii contestat foarte ușor. În teren va fi foarte greu să aibă cineva acest rol. Nu are niciun român de acolo această tradiție a Rapidului în el.

Poate ar fi putut să înceapă să devină un lider la Rapid Horațiu Moldovan și atât. Niciunul dintre românii de acolo nu este un rapidist extraordinar. Va fi greu în această zonă. Îi va fi ușor fotbalistului care se va impune și care va ieși în relief, eventual la anul.

ADVERTISEMENT

Poate după câștigarea unui titlu, ocuparea unui loc 2 sau să se califice într-o competiție europeană. Altfel e greu”, a mai spus oficialul FRF, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Reacții după destăinuirile lui Dan Șucu

ADVERTISEMENT