Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a comparat deplasarea lui Șucu la Craiova cu a lui la Middlesbrough. „Bătut, disprețuit, amărât! Nu uit asta și aia cu Ludogoreț”

Gigi Becali l-a compătimit pe Dan Șucu. Patronul liderului din SuperLiga a comentat, în stilul caracteristic, experiența trăită de rivalul său la Universitatea Craiova - Rapid 2-1
01.04.2024 | 13:09
Gigi Becali a comparat deplasarea lui Sucu la Craiova cu a lui la Middlesbrough Batut dispretuit amarat Nu uit asta si aia cu Ludogoret
Gigi Becali a comparat deplasarea lui Șucu la Craiova cu a lui la Middlesbrough. „Bătut, disprețuit, amărât! Nu uit asta și aia cu Ludogoreț”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali îi plânge de milă lui Dan Șucu, după ce patronul Rapidului s-a întors înfrânt din deplasarea de la Craiova. Patronul giuleștenilor a mers cu autocarul alături de suporterii alb-vișinii, a mâncat parizer în benzinărie, dar echipa sa a pierdut cu 1-2.

Gigi Becali îl „mângâie” pe Dan Șucu. Înfrângerea Rapidului la Craiova i-a reamintit de „coșmarul de la Middlesbrough”

Gigi Becali i-a luat fața cu FCSB lui Dan Șucu după primele două etape de play-off. Acum, roș-albaștrii sunt pe primul loc, cu 38 de puncte, zece peste rivala din Giulești. Cu toate acestea, latifundiarul din Pipera îl compătimește pe patronul Mobexpert.

ADVERTISEMENT

„Șucu e un om de foarte mare calitate, îl cunosc, nu vorbesc prea des cu el, rar, dar e un om prea bun. Nu că mi-a fost milă. Era un gând. Când l-am văzut acolo ziceam ‘Băi, săracul de el’.

Puneți-vă în locul unui patron. Dă milioane de euro, merge ore în șir la Craiova cu autocarul, că vrea să le facă pe plac la suporteri. Ajunge acolo, stă în nebunia aia, în vacarmul ăla și după vine bătut de acolo.

ADVERTISEMENT

Și disprețuit. Că tu vii bătut de acolo. Mergi cu autocarul, mănânci parizer cu suporterii, faci, dregi, vii și disprețuit, vii și amărât și toate gândurile rele îți trec prin cap. De nimic nu îți mai arde.

Nu e mai bine de mine? Sunt bătut? Stau în pat, relaxat. Ca să nu îmi mai bubuie inima. Mai bine stau în pat dacă sunt bătut. Cum am fost la Middlesbrough. O să țin minte toată viața aia. Să luați imaginea aia cu mine din autocar să o vedeți.

ADVERTISEMENT

Era 2-0, 3-0 și după ne-au dat ăia patru goluri! Jucam finala Cupei UEFA. P-astea nu le mai țin minte șmecherii”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Moți, coșmar mai negru decât Maccarone

Totuși cea mai tristă amintire din cariera de patron al FCSB-ului se leagă de un alt meci. Lui Gigi Becali nu îi iese nici acum din minte modul în care a ratat calificarea în grupele Champions League, sezonul 2014-2015.

ADVERTISEMENT

Atunci, roș-albaștrii au pierdut halucinant play-off-ul cu Ludogoreț. După 1-0 în tur, rezultatul s-a repetat în Bulgaria, iar Ludogoreț a mers mai departe grație celor două lovituri de departajare apărate de Cosmin Moți.

(n.r. – Deci nu ați uitat povestea cu Middlesbrough) P-aia nu o uit și lucrul pe care nu îl voi uita până la moarte este Ludogoreț. Ludogoreț îmi vine în cap toată viața mea. Când a dat Szukala cu capul mingea în piciorul ăluia, în minutul 90+2, de a dat un voleu perfect de n-am văzut în viața mea și gol.

S-a prelungit meciul și am pierdut calificarea, 25 de milioane de euro. Cu Moți, când a apărat Moți. Ăla e mai important decât Middlesbrough pentru că era vorba de 25 de milioane. Mai erau două minute…”, a adăugat finanțatorul roș-albaștrilor.

Gigi Becali, despre PARIZERUL mancat de Dan Sucu 😀| U Craiova - Rapid 2-1, de la 0-1

ADVERTISEMENT