Sport

Strănepotul lui Mircea Lucescu joacă la Rapid și face „meditații” cu Narcis Răducan: „Vine de plăcere”

Lucio, strănepotul lui Mircea Lucescu, ar putea duce mai departe „dinastia Lucescu”. E junior la Rapid și lucrează suplimentar cu Narcis Răducan.
17.04.2024 | 06:00
Stranepotul lui Mircea Lucescu joaca la Rapid si face meditatii cu Narcis Raducan Vine de placere
Strănepotul lui Mircea Lucescu joacă la Rapid și face „meditații” cu Narcis Răducan: „Vine de plăcere”
ADVERTISEMENT

Tradiția fotbalistică din familia Lucescu continuă prin cel mai mic membru. Strănepotul lui Mircea Lucescu are șapte ani și este înscris la centrul de tineret al Rapidului.

Strănepotul lui „Il Luce” duce mai departe „dinastia Lucescu”?

Cel mai mic membru al familiei Lucescu se antrenează la Școala de Fotbal Rapid, o asociație care include grupele de copii născuți după 2014. Fiul lui Marilu, fata lui Răzvan Lucescu, are șapte ani și este pe jumătate sud-american.

ADVERTISEMENT

Maria Luiza, alintată Marilu, este căsătorită cu un profesor universitar peruvian, iar cei doi s-au cunoscut în Africa de Sud, într-o perioadă în care ea alesese să ia o pauză și să călătorească.

Tradiția fotbalistică a familiei Lucescu fusese întreruptă la Răzvan, cel care a început la grupele de juniori ale lui Dinamo, a continuat la Sportul Studențesc și, ulterior, a ajuns portar, vicepreședinte și antrenor al Rapidului.

ADVERTISEMENT

„Am un strănepot care vrea să joace, da, se pregăteşte acum să facă fotbal, din septembrie vrea să se ducă la fotbal. Am avut şi grijă să-i cumpărăm strănepotului tricouri şi a simţit pe pielea lui ce înseamnă să ai un tricou de fotbal. I-a luat și tatăl lui, care e peruan” – Mircea Lucescu

Strănepotul lui Mircea Lucescu lucrează suplimentar cu Narcis Răducan: „E o mare onoare profesională”

Strănepotul legendarului Mircea Lucescu nu se rezumă doar la antrenamentele de la Școala de Fotbal Rapid și merge cu placere și la academia de fotbal a lui Narcis Răducan: „E o mare onoare profesională și deosebită bucurie sufletească să-l am alături pe dl. Lucescu în fiecare weekend în care-i permite programul.

Mircea Lucescu, alături de Narcis Răducanu și fiul lui cel mic, Filip
Mircea Lucescu, alături de Narcis Răducanu și fiul lui cel mic, Filip

Cel mic este în faza de inițiere, e important că face sport și că vine cu plăcere să completeze bagajul tehnic dobândit la echipa de club. Îi place fotbalul și asta e important la vârsta asta”, a declarat fostul fotbalist al Stelei, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Edi Iordănescu e antrenat de asemenea de Narcis Răducanu

Nepotul lui Anghel Iordănescu și fiul seleționerul României se pregătește de asemenea sub îndrumarea lui Narcis Răducan la academia sa. Edi Iordănescu a venit chiar să îl vadă la lucru pe fiul său.

Narcis Răducanu îl antrenează și pe fiul lui Edi Iordănescu
Narcis Răducanu îl antrenează și pe fiul lui Edi Iordănescu

Rămâne de văzut dacă puștiul va urma o carieră de fotbalist și va continua de asemenea moștenirea familiei sale. Edi Iordănescu mai are un fiu alături de soția sa, Arabella Kapitany.

ADVERTISEMENT
  • 2020 e anul în care Narcis Răducan și-a deschis academia de fotbal unde are în acest moment aproximativ 50 de jucători se antrenează
ADVERTISEMENT