News

Strigăt disperat al unui doctor din România! Medicul, enervat de acuzele primite. „Lăsați-ne să ne petrecem timpul cu bolnavii”

24.08.2020 | 10:42
Strigat disperat al unui doctor din Romania Medicul enervat de acuzele primite Lasatine sa ne petrecem timpul cu bolnavii
ADVERTISEMENT

Strigăt disperat al unui doctor din România! Medicul Amin Zahra se află în prima linie în lupta împotriva coronavirusului și este dezamăgit de felul în care percep unii boala.

Acesta s-a transferat de la Spitalul Judetean Timisoara, unde era rezident, la spitalul din Ploiesti, pentru a ajuta, dar s-a lovit de o agresivitate a apartinatorilor rudelor internate.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, medicul spune că personalul din spitale nu lucrează în aceste momente pentru bani, în condițiile în care 98 la sută din cei implicați în sistem nu și-au luat încă sporul pentru COVID.

Medicul, enervat de acuzele primite

„Sunt 36 ° și din păcate, nu mă aflu pe o plajă însorită, ci în unitatea mobilă. Echipamentul nostru zilnic este: costum de unică folosință, combinezon, două măști, vizieră, ochelari, trei perechi de mănuși și cizme.

ADVERTISEMENT

Sunt 36 ° și din păcate, nu mă aflu pe o plajă însorită, ci în unitatea mobilă.Echipamentul nostru zilnic este: costum…

Posted by Amin Zahra on Sunday, August 23, 2020

Și acum vă întreb pe voi: ce om sănătos și întreg la minte ar lucra în condițiile acestea? Credeți că o facem pentru bani?!…ei bine, pot să vă spun că 98% din personalul medical nu și-a primit sporul de Covid, nici până în momentul acesta, deci, NU, nu o facem pentru bani!

Singurul “lucru” pozitiv și din păcate o spun cu regret în toată situația aceasta sunt pacienții. Ne este tot mai greu să ne facem treaba, mai ales că întâmpinăm ostilitate și din partea aparținătorilor, care în ultima vreme ne aduc tot mai des injurii și denigrări”, și-a început medicul postarea pe o rețea de socializare

ADVERTISEMENT

De remarcat că Zahra a urmat cursurile Facultatii de Medicina si Farmacie din Timisoara și a devenit intre timp cetatean roman.

„Nu vreți să credeți în Covid?!… este treaba dumneavoastră, dar sunteți obligați să respectați niște măsuri, și știți de ce? Pentru că libertatea se termină în momentul în care începe să ne afecteze pe noi ceilalți, să ne afecteze munca.

ADVERTISEMENT

Noi vă înțelegem, este grea și așteptarea, dar lăsați-ne să ne ocupăm de rudele dumneavoastră bolnave, să le oferim cea mai bună îngrijire. Lăsați-ne să ne petrecem timpul cu bolnavii, în loc să-l irosim în încercarea de a ne apăra.

Ceea ce vreau să vă transmit, este că noi nu o să renunțăm. Nu pentru că am depus un jurământ, ci pentru că suntem oameni și ne pasă!”, a mai punctat acesta.

 

 

ADVERTISEMENT