ADVERTISEMENT
Life

Strigătul de disperare al iubitei lui Liviu Dragnea. Irina Tănase: „Lupta este de două ori mai grea”

Autor: Mioara Ciuta | 29.07.2020 | 13:07
Strigătul de disperare al iubitei lui Liviu Dragnea. Irina Tănase: „Lupta este de două ori mai grea”
Liviu Dragnea are o iubită care se ocupă cu promovarea cazurilor sociale

Liviu Dragnea se află după gratii, iar iubita lui, Irina Tănase, le cere ajutorul oamenilor să se implice financiar în cazul unor copii bolnavi foarte grav.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a fostului șef de pe Kiseleff a făcut apel pe Instagram la prietenii ei virtuali să le ofere ajutor gemenilor Ciutac, care suferă de amiotrofie spinală, o boală genetică rară al cărui medicament costă 4,2 milioane de dolari.

În România sau Republica Moldova, față de Turcia sau alte țări, acest vaccin minune nu este subvenționat de stat.

ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea ar fi mândru! Irina vrea să strângă bani pentru gemenii Ciutac

Irina Tănase nu apare la evenimentele mondene, nu face declarații în presă și încearcă pe cât posibil să se țină departe de lumina reflectoarelor. Iubita lui Liviu Dragnea are însă momente când le cere ajutorul prietenilor virtuali, iar după ce a mediatizat cazul lui Robert, un băiețel care a reușit să strângă suma de 2,1 milioane de dolari pentru a primi tratamentul Zolgensma, acum încearcă să strângă bani și pentru micuții Galina și Mihail Ciutac, care suferă de aceeași condiție ca și Robert, amiotrofie spinală – SMA1.

Liviu Dragnea ar putea fi mândru de iubita lui, Irina Tănase, care are un suflet mare
Liviu Dragnea ar putea fi mândru de iubita lui, Irina Tănase, care are un suflet mare

„ Un caz la fel cu cel al lui Robert. Diferența este ca ei sunt gemeni, deci lupta este de doua ori mai grea, iar disperarea parinților de două ori mai mare. Nu vreau să plictisesc pe nimeni cu astfel de cazuri, dar bunătatea și caritatea nu ar trebui să fie plictisitoare pentru nimeni. Va rog sa îi ajutam! Am văzut deja în cazul lui Robert ca orice ajutor, oricat de mic, este important și duce la victorie! Robert a reușit, hai să îi ajutăm și pe ei să reușească! ♥️ Puteți sa vă informati despre cazul lor aici: https://gogetfunding.com/savetheciutactwins/ Împreună putem!”, a scris iubita lui Liviu Dragnea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Gemenii Ciutac și salvarea de 4,2 milioane de dolari

Gemenii Ciutac au 10 luni și fiecare zi care trece prezintă un pericol pentru copii. Gemenii Galina și Mihai fac parte dintr-o familie numeroasă din Republica Moldova. Ei sunt cvatrupleții care s-au născut anul trecut în Republica Moldova.

Pentru ca cei doi copii bolnavi de SMA1 să rămână în viață este nevoie să strângă 4,2 milioane de dolari doar pentru cele două vaccinuri. Spitalizare și cazarea implică alte costuri din partea familiei. Vorbim despre o familie modestă, care nu își permite luxul de a plăti milioane de dolari pe tratamente. Medicamentul minune se numește Zolgensma.

ADVERTISEMENT

Pentru donații puteți accesa conturile de mai sus, ori să discutați direct cu Tatiana Ciutac, mama celor doi copii bolnavi de SMA1. Găsiți paginile de Facebook pentru donații AICI.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!