News

Student găsit mort într-o pădure din Iași. Nu se cunosc motivele sinuciderii

11.04.2021 | 13:44
Student gasit mort intro padure din Iasi Nu se cunosc motivele sinuciderii
Tânărul a fost găsit spânzurat în pădure. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Un student a fost găsit mort într-o pădure din zona localității Voinești, județul Iași. Vorbim despre un tânăr în vârstă de 22 de ani. Rudele acestuia i-au anunțat dispariția de acasă în urmă cu doar câteva zile. 

Tânărul, pe numele său Iulian N., originar chiar din Voineşti, frecventa cursurile Facultăţii de Economie din cadrul Universității Iaşi. Acesta a a plecat joi de acasă.

ADVERTISEMENT

Familia a încercat să-l sune de mai multe ori, dar totul a fost în zadar. Când s-a înserat, rudele au luat decizia de a apela la ajutorul forțelor de ordine.

Student găsit mort într-o pădure din județul Iași

Poliţiştii au sesizat dispariţia tânărului în cursul zilei de sâmbătă şi au început căutările, fiind ajutaţi de prietenii studentului.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost găsit spânzurat.  Oamenii legii fac acum cercetări pentru a stabili care au fost cauzele care l-au determinat să-şi pună capăt zilelor.

Din păcate și o fată de 12 ani s-a spânzurat în apartamentul familiei, în localitatea Cisnădie, judeţul Sibiu, fiind găsită de fratele ei, în vârstă de 9 ani. Echipajele medicale alertate de tatăl fetei nu au putut salva victima.

ADVERTISEMENT

”În această seară, în jurul orei 19,40, prin apel 112, un bărbat a solicitat intervenţia echipajelor medicale şi a poliţiştilor întrucât suspecta faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi încercat să se sinucidă, spânzurându-se în apartamentul în care domicilia, în oraşul Cisnădie.

Bărbatul fusese anunţat de către celălalt copil, un băiat în vârstă de 9 ani, că, după ce s-a întors acasă, ar fi găsit-o pe sora sa inconştientă”, a transmis IPJ Sibiu.

ADVERTISEMENT

Sursa citată a precizat că la faţa locului, medicii şi poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, echipajul medical pronunţând decesul fetiţei.

În cauză, la nivelul Poliţiei Oraşului Cisnădie, s-a declanşat o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care a survenit decesul fetei.

 

ADVERTISEMENT