Sport

Sud-africanii au luat cu asalt pagina FCSB: “Aveţi grijă de băiatul nostru!”

Siyabonga Ngezana a fost prezentat oficial la FCSB. Fanii sud-africanului au luat cu asalt pagina roş-albaştrilor şi i-au transmis mesaje de încurajare fotbalistului.
02.07.2023 | 15:20
Sudafricanii au luat cu asalt pagina FCSB Aveti grija de baiatul nostru
Siyabonga Ngezana, în tricoul FCSB. Sursa Facebook FCSB
ADVERTISEMENT

Primul fundaş central transferat în această vară de FCSB este Siyabonga Ngezana. FANATIK a scris că Gigi Becali a plătit 1 milion de euro pentru transfer celor de la Kaiser Chiefs, iar aşteptările sunt mari.

Sud-africanii au luat cu asalt pagina FCSB după prezentarea lui Siyabonga Ngezana: “Daţi-i banderola de căpitan imediat”

Ngezana este un fotbalist foarte popular în Africa de Sud, iar asta s-a văzut şi pe conturile FCSB de pe reţelele de socializare unde roş-albaştrii au anunţat transferuri. Sud-africanii au reacţionat masiv după oficializarea mutării şi au transmis sute de mesaje.

ADVERTISEMENT

“Aici, în Africa de Sud îl numim regele fotbalului, vă rog aveţi grijă de băiatul nostru”, “Daţi-i banderola de căpitan imediat”, “Suntem aici pentru Ngezana, vă rugăm să îi daţi o prietenă frumoasă şi el va performa la 100%”, sunt doar câteva dintre comentariile de pe reţelele de socializare.

O parte din mesajele de pe pagina FCSB. Sursa: captură Facebook
O parte din mesajele de pe pagina FCSB. Sursa: captură Facebook

Anunţul oficial al transferului lui Ngezana s-a viralizat rapid pe reţelele de socializare. Fundaşul sud-african a ajuns, în sfârşit, în cantonamentul celor de la FCSB din Ţările de Jos, după ce a avut mai multe lucruri de rezolvat cu viza şi alte aspecte.

ADVERTISEMENT

Mesajul transmis de Kaiser Chiefs: “Salutăm un soldat de-ai noştri”

Kaiser Chiefs i-a transmis fotbalistului sud-african un mesaj de adio după ce Ngezana a fost vândut la FCSB: “În conformitate cu povestea noastră legată de jucătorii de la tineret, salutăm un soldat de-ai noştri și ne amintim de timpul petrecut alături de noi.

Vom continua să creștem și să cultivăm tinere talente la Kaizer Chiefs, astfel încât să putem elibera energia și spiritul Kaizer Chiefs la nivel global pentru a avea un impact în întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Până acum se pare că suntem pe drumul cel bun. La revedere Siya, îți mulțumim!”, au anunțat africanii pe pagina oficială de Twitter.

Gigi Becali: “L-am luat mai mult pentru că e ortodox de-al meu”

Gigi Becali are mari aşteptări de la fundaşul central sud-african pe care a plătit 1 milion de euro şi dezvăluie cum a ajuns la această variantă:

ADVERTISEMENT

“Hai să vă spun cum e treaba cu ăsta. L-a găsit Vulturar, l-a văzut, l-a văzut și MM, l-a studiat. Mi-a zis: ‘Gigi, pare prea bun, nu știu cum de nu l-a luat nimeni pe ăsta. Hai să-l verificăm, că e prea bun’. Apoi am văzut că a pus el pe Instagram nu știu ce din Matei.

Înseamnă că e ortodox. Am zis ‘Imediat luați-l, nu contează cât costă!’. L-am luat mai mult pentru că e ortodox de-al meu. Mai vrem să mai luăm unul de acolo, care e tot ortodox. I-am zis lui MM: ‘Fă-mi o echipă numai cu negri ortodocși”, a spus Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru „x solist” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT