Sport

Radiografia Rapidului făcută de omul care l-a titularizat pe Horaţiu Moldovan la naţională: “Mereu va fi presiune la acest club”

Leo Toader a făcut radiografia Rapidului și a vorbit despre jucători, dar și despre fanii echipei. Fostul portar al giuleștenilor susține că mereu va fi presiune la acest club.
04.03.2024 | 10:34
Radiografia Rapidului facuta de omul care la titularizat pe Horatiu Moldovan la nationala Mereu va fi presiune la acest club
Leo Toader a făcut radiografia Rapidului. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Leo Toader este omul care l-a titularizat pe Horațiu Moldovan la echipa națională a României. Fostul portar al giuleștenilor a făcut radiografia Rapidului și a vorbit despre clubul lui Dan Șucu.

Radiografia Rapidului făcută de Leo Toader

La SUFLET DE RAPIDIST, Leo Toader a vorbit despre întreaga suflare giuleșteană. Antrenorul portarilor de la echipa națională a evoluat pentru Rapid timp de 11 ani, între 1984 și 1995.

ADVERTISEMENT

Toader a făcut radiografia Rapidului și a discutat despre ce înseamnă acest club pentru fani, dar și pentru jucători. Fostul portar al giuleștenilor susține că la Rapid va fi mereu presiune din partea suporterilor, iar fotbaliștii trebuie să învețe acest lucru.

“Am urmărit pas cu pas fiecare evoluție a clubului și mă bucur că după cam 5 ani de zile, Rapidul este în topul fotbalului românesc. Este o echipă care se află în perfecționare, după ce a fost în construcție. Deja atacă obiective mari. Au mers treaptă cu treaptă. În liga a două s-au grăbit puțin atunci cu obiectivul, dar au reușit între timp să promoveze. 

ADVERTISEMENT

Dorința suporterului Rapidist a fost întotdeauna pentru mai mult. Nemulțumirea a existat și va exista, pentru că patima pentru Rapid este foarte mare. Ca suporter nu poți să îți faci un plan.

Rapidistul vrea să vadă echipa jucând, vrea să vadă goluri, victorii și echipa să fie la cel mai înalt nivel. Lucrul acesta creează presiune pentru jucători, dar și pentru conducători”, a declarat Leo Toader, la SUFLET DE RAPIDIST, emisiunea care e LIVE în fiecare marți de la 13:30 pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

“Mereu va fi presiune la acest club”

“Vrei nu vrei, trebuie să ții pasul cu cerințele fanilor dacă ești jucător. Unii nu sunt pregătiți mental. Sunt jucători tineri care nu cunosc încă patima asta rapidistă. 

Generațiile anterioare chiar au avut rezultate și suporterii s-au educat după aceste lucruri. Se gândesc că dacă s-a putut o dată, se va putea și în continuare. Rapidistul nu vine doar să vadă un meci, el vine să vadă spiritul echipei. Rezultatele care vor veni. 

ADVERTISEMENT

Întotdeauna va fi presiune la acest club. E un club mare și de tradiție. Jucătorii transmiteau mereu acest lucru din generație în generație și așa este și la suporteri.

Din tată în fiu se transmite pasiunea care va rămâne până la sfârșit. Jucătorii mai pleacă, ca așa e viața asta de sportiv, dar suporterii rămân mereu”, a mai spus antrenorul portarilor de la echipa națională de fotbal a României, la SUFLET DE RAPIDIST.

Leo Toader, despre suflarea Rapidistă

ADVERTISEMENT
Tags: