Sport

Leo Toader, invitatul emisiunii ”Suflet de rapidist” de marți, 27 februarie, ora 13:30

”Suflet de rapidist” programează o nouă ediție, marți, 27 februarie, ora 13:30. Leo Toader este invitatul lui Lucian Ionescu.
26.02.2024 | 21:48
Leo Toader invitatul emisiunii Suflet de rapidist de marti 27 februarie ora 1330
”Suflet de rapidist” programează o nouă ediție, marți, 27 februarie, ora 13:30. Leo Toader este invitatul lui Lucian Ionescu. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Suflet de rapidist” revine cu o nouă ediție incendiară, marți, 27 februarie, ora 13:30. Emisiunea se vede LIVE doar pe www.fanatik.ro. Invitatul special al noii ediții este Leo Toader, fostul portar din Giulești.

”Suflet de rapidist”, marți, 27 februarie, ora 13:30. Leo Toader e invitatul lui Lucian Ionescu

Marți, 27 februarie, ora 13:30, revine în forță ”Suflet de rapidist”, emisiunea dedicată tuturor suporterilor Rapidului, care aduce în prim-plan sportivi și foști sportivi de la toate secțiile clubului ”alb-vișiniu”.

ADVERTISEMENT

Ca în fiecare marți, Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului, va fi prezent în calitate de moderator. Invitatul special al ediției de marți, 27 februarie, este Leo Toader, care a jucat în Giulești timp de 11 ani, între 1984 și 1995.

Leo Toader, care peste mai puțin de 3 luni va împlini 60 de ani, este actualmente antrenor cu portarii în staff-ul lui Edi Iordănescu la echipa națională a României. El are meritul de a fi insistat ca Horațiu Moldovan să fie titularul primei reprezentative în campania de calificare la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Ediția precedentă a emisiunii ”Suflet de rapidist” l-a avut în studio pe atacantul Claudiu Petrila. Recent transferat definitiv de Rapid de la CFR Cluj, jucătorul a dezvăluit de ce s-a temut cel mai mult înainte să vină în Giulești.

La fel ca și până acum, Lucian Ionescu vă invită ”Să facem show!” De fiecare dată la ”Suflet de rapidist” își vor face apariția legende ale clubului ”alb-vișiniu” nu doar din fotbal, ci din tot ce reprezintă sportul în Giulești. Superbet sponsorizează cea mai tare emisiune dedicată rapidiștilor.

ADVERTISEMENT

”Suflet de rapidist”, toate detaliile despre emisiunea de top marca FANATIK!

”Suflet de rapidist” este o emisiune marca FANATIK și se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

Pe rețelele de socializare ”fanatice” vor rula și vor putea fi urmărite la calitate ireproșabilă cele mai tari momente din emisiune, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, fanatiksportoficial.

ADVERTISEMENT

Lucian Ionescu s-a alăturat cu tot sufletul său de rapidist noului proiect marca FANATIK și este convins că ”Suflet de rapidist” – nu uitați, în fiecare marți, de la ora 13:30, exclusiv pe FANATIK.RO – ”va trezi neapărat emoții și va intra definitiv în sufletele rapidiștilor”.

FANATIK SUPERLIGA și ”Suflet de rapidist”, cele mai importante emisiuni sportive din România, se laudă cu un parteneriat puternic. Sponsorul principal al emisiunilor este SUPERBET, sponsor al SuperLigii.

ADVERTISEMENT