Sport

„Suflet de rapidist”, marți, ora 13:30. Vasile Maftei, super invitatul lui Robert Niță

Vasile Maftei vine la „Suflet de rapidist”, marți, 5 septembrie, ora 13:30. Fostul fundaș central al giuleștenilor va fi super invitatul lui Robert Niță.
04.09.2023 | 18:40
Suflet de rapidist marti ora 1330 Vasile Maftei super invitatul lui Robert Nita
Vasile Maftei va fi invitatul ediției de marți, 5 septembrie, ora 13:30, a emisiunii SUFLET DE RAPIDIST cu Robert Niță și Lucian Ionescu. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

SUFLET DE RAPIDIST, emisiunea care le-a intrat la suflet suporterilor giuleșteni, promite o nouă ediție incendiară marți, 5 septembrie, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. Vasile Maftei, fostul mare fundaș central al Rapidului, va fi invitatul gazdelor emisiunii: Robert Niță și Lucian Ionescu.

Vasile Maftei, super invitatul de la „SUFLET DE RAPIDIST”, marți, ora 13:30

Show-ul garantat marca FANATIK continuă în fiecare marți, după FANATIK SUPERLIGA. Rapidiștii Robert Niță și Lucian Ionescu smulg cele mai tari dezvăluiri de la sportivi, foști mari sportivi și legende de la toate secțiile clubului ”alb-vișiniu”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță va face pereche cu Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului, într-o emisiune tip podcast SUFLET DE RAPIDIST. În cadrul fiecărei noi ediții a emisiunii „SUFLET DE RAPIDIST” vor fi invitate legende ale clubului giuleștean nu doar din fotbal, ci din tot ce înseamnă sportul ”alb-vișiniu”. Superbet este sponsorul principal al emisiunii.

Robert Niță și Lucian Ionescu vă invită „Să facem show!”. Cei doi sunt împreună gazdele permanente ale emisiunii de top marca FANATIK. Într-o nouă ediție de gală, marți, 5 septembrie, ora 13:30, invitatul special la „SUFLET DE RAPIDIST” este Vasile Maftei.

ADVERTISEMENT

Nimeni altul decât fostul mare fundaș central al Rapidului, care a adunat 218 meciuri în tricoul „alb-vișiniu”. Fostul fotbalist de 42 de ani s-a retras din activitate în toamna anului 2018 și este un idol pentru suflarea giuleșteană.

În ediția precedentă a emisiunii, ați putut afla în premieră dezvăluiri de senzație ale lui Alex Ioniță II, fotbalistul Rapidului. Care este visul ascuns al jucătorului giuleștean.

ADVERTISEMENT

”SUFLET DE RAPIDIST”, toate detaliile despre o nouă emisiune marca FANATIK! Superbet, sponsor principal!

SUFLET DE RAPIDIST se vede ÎN DIRECT EXCLUSIV pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro în fiecare marți, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. Premiera fiecărei ediții a emisiunii tip podcast va avea loc în fiecare joi, de la ora 10:30, pe pagina de facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

Cele mai tari momente din emisiune vor putea fi urmărite pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, fanatiksportoficial. SUFLET DE RAPIDIST continuă spectacolul început la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Robert Niță nu mai are nevoie de argumente pentru a dovedi că este SUFLET DE RAPIDIST. Marea sa iubire fotbalistică, declarată, asumată și semnată a fost, este și va fi Rapid. Iar emisiunea SUFLET DE RAPIDIST se mulează ca o mănușă pe… sufletul lui de rapidist!

Lucian Ionescu s-a alăturat cu tot sufletul său de rapidist noului proiect marca FANATIK și este convins că ”SUFLET DE RAPIDIST – nu uitați, în fiecare marți, de la ora 13:30, exclusiv pe FANATIK.RO”va trezi neapărat emoții și va intra definitiv în sufletele rapidiștilor”.

FANATIK SUPERLIGA și SUFLET DE RAPIDIST, cele mai importante emisiuni sportive din România, se laudă cu un parteneriat puternic. Sponsorul principal al emisiunilor este SUPERBET, sponsor al SuperLigii.

ADVERTISEMENT
Tags:
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2...
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2 mondial
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul...
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Femeia este fiica unui magnat român
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3...
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3 ani: „Dacă ai o proprietate, ai grijă de ea!”
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie....
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie. Durere fără margini
Cozonac de post cu umplutură de nucă. Rețeta pregătită în bucătăriile mănăstirilor din...
Cozonac de post cu umplutură de nucă. Rețeta pregătită în bucătăriile mănăstirilor din România
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care...
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care trece după lupta cu cancerul
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de...
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial....
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial. Ce le-a scris celor dragi pe o scoarță de mesteacăn.
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!