Sport

Gigi Becali nu mai visează la sute de milioane în schimbul lui Octavian Popescu: „Sunt nebun să nu-l las?”

Octavian Popescu este omul momentului în Liga 1. Starul de 19 ani o ține pe FCSB în lupta la titlu cu golurile și assist-urile sale, iar Gigi Becali a dezvăluit pentru ce sumă și-ar vinde „perla”.
16.03.2022 | 13:50
Gigi Becali nu mai viseaza la sute de milioane in schimbul lui Octavian Popescu Sunt nebun sa nul las
Gigi Becali și-a redus pretențiile financiare în cazul unui eventual transfer în străinătate al lui Octavian Popescu. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După o etapă scursă din play-off, FCSB este pe locul 2 în Casa Pariurilor Liga 1, la șapte puncte în spatele liderului CFR Cluj. Pentru această diferență, roș-albaștrii trebuie să îi mulțumească și lui Tavi Popescu, care meci de meci face diferența. Contractul său cu vicecampioana e valabil până în vara lui 2024, iar Gigi Becali l-ar lăsa să plece doar în schimbul sumei de 50 de milioane de euro.

Gigi Becali se mulțumește și cu mai puțin. Nu mai vrea 100 de milioane de euro pe Octavian Popescu

Opt goluri și trei pase decisive are Popescu în acest sezon de Liga 1, atacantul născut la Nucet fiind evaluat de transfermarkt.com la prețul de 1,9 milioane de euro. Patronul lui FCSB, Gigi Becali, vrea însă de 25 de ori mai mult.

ADVERTISEMENT

„Am spus eu că nu îl las pe Tavi Popescu să plece, dar dacă vine cineva acum și îmi pune pe masă 50 de milioane de euro, credeți că sunt nebun și nu îl las? Când spun eu de 100 de milioane, eu sunt convins că e greu să obțin banii ăia, dar nimeni nu mă poate opri să vorbesc de suma asta.

Știu eu de ce o spun. Nu, tată! Îi voi da drumul la băiat și pe 50 de milioane. Cu el nu vreau să pățesc la fel cum am pățit cu Moruțan. Pe Moruțan am visat că obțin bani mulți și abia am obținut 3.5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Dar, dacă Tavi mai dă vreo trei patru goluri din alea ca ale lui Messi, atunci o să vedeți că o să cer mai mult de 50 de milioane de euro. Suma asta o cer în momentul de față. Ce o să fie după finalul campionatului mai discutăm atunci.

Dar eu sunt convins că o să obțin pe Tavi Popescu cea mai mare sumă a mea de transfer de când am intrat în fotbal”, a declarat Gigi Becali, la Pro Sport.

ADVERTISEMENT

Tavi Popescu își dorește și el să plece pe o sumă mare de la FCSB

Octavian Popescu, care luna aceasta a acordat un interviu exclusiv pentru FANATIK, a dezvăluit, după ce a închis tabela în FCSB – Farul 2-0, că se gândește numai la fotbal, dar și că, atunci când va veni timpul, ar vrea să plece din România pe o sumă record.

„Am avut o perioadă mai proastă, dar apoi am început să mă concentrez mai mult la fotbal și să dau totul pe teren. Nu mi-e greu să-mi mențin echilibrul, mă gândesc s-o iau pas cu pas și când o fi să plec, s-o fac pe o sumă cât mai mare”, a declarat Tavi Popescu, după meciul cu Farul.

ADVERTISEMENT
  • 13 milioane de euro a plătit Parma, în 2021, pentru a îl lua de la FCSB pe Dennis Man, cel mai scump transfer din istoria României

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 3,90 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT