Sport

Gigi Becali, „enervat” de Octavian Popescu: „Vreau să piardă și el o minge!”. Ce spune de mărirea salariului pentru „perla” de la FCSB

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB-ului, a vorbit la superlativ despre Octavian Popescu (19 ani) și anunță că, în vară, plănuiește să-i mărească salariul.
15.03.2022 | 12:40
Gigi Becali enervat de Octavian Popescu Vreau sa piarda si el o minge Ce spune de marirea salariului pentru perla de la FCSB
Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB-ului, a vorbit la superlativ despre Octavian Popescu (19 ani) și anunță că, în vară, plănuiește să-i mărească salariul
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu este unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști români, iar evoluțiile acestuia îl încântă pe patronul FCSB-ului, Gigi Becali, care a anunțat că îi va mări salariul.

Gigi Becali, „enervat” de Octavian Popescu

Gigi Becali este fascinat de talentul de care dă dovadă Octavian Popescu. În spirit de glumă, acesta susține că îi va cere „perlei” de la FCSB „să piardă o minge”.

ADVERTISEMENT

Totodată, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că cea mai mare ofertă pe care a avut-o, pentru Florinel Coman, a fost de opt milioane de dolari.

„Când tu, Coman, ești numărul unu și vezi că vine unul ca Tavi Popescu… nu mai e nici Tănase. Spui Tavi Popescu și după e liber. O să vorbesc de salariul lui în vară.

ADVERTISEMENT

I-am făcut acum un an salariul… i-l schimb din an în an. Eu nu mai vorbesc de oferte pentru Tavi, în afara perioadelor de transfer. Eu vorbeam cu Meme, acum șapte-opt ani, că o să-mi dea Domnul un fotbalist care să fie de talia lui Hagi, iar Meme mi-a zis acum că: «Ăsta cred că e».

Cu Gică nu poți să-l compari… Gică a fost prea mare. Dar pe ceilalți i-a depășit deja. E un jucător care îl poate depăși de Gică. Nu poate să plece în vară, chiar dacă are o cotă de 20 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Pentru Coman am avut ofertă de maxim opt milioane de dolari, îi mai plătea și în rate în trei ani. Coman trebuie să muncească și așa va redeveni Coman care a fost.

O să-i spun lui Tavi că vreau să piardă și el o minge. Bă, una să nu o pierzi? I-am zis: «Băi, Mihai, spune-i să piarda și el o minge, că m-am enervat. Tavi e cel mai bun din România, nu de la FCSB. El nu pierde nimic, intră in ei, trei-patru, și nu pierde nicio minge”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Nu trebuia dictat penalty la faza aceea!”

În încheiere, omul de afaceri a declarat faptul că, în opinia sa, nu ar fi trebuit dictat penalty la coliziunea dintre Ștefan Târnovanu și Robert Moldoveanu, din partida FCSB – Farul Constanța, 2-0.

„Cum el a primit șanse (n.r. Andrei Vlad), acum a venit unul Târnovanu care are șansa lui. Eu zic că nu trebuia dictat penalty la faza aceea. Eu văd piciorul drept cum se duce și nu-l atinge. Piciorul stâng este îndoit. Îl atinge doar. Moldoveanu nu cade din contactul cu Târnovanu.

Într-un fel, îmi convine și toată animozitatea asta împotriva mea, pentru că atunci Dumnezeu pune mâna”, a mai spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 2,07 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink