Sport

Suma maximă pe care Real Madrid e gata să o achite pentru Mbappe. PSG vrea un star la schimb

Real Madrid a stabilit suma maximă pe care e dispusă să o acorde pentru Kylian Mbappe. Pe cine vrea PSG să aducă în locul căpitanului naționalei Franței.
30.07.2023 | 18:05
Suma maxima pe care Real Madrid e gata sa o achite pentru Mbappe PSG vrea un star la schimb
180 de milioane de euro e cota lui Kylian Mbappe. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Real Madrid nu e dispusă să ofere o sumă comparabilă cu oferta făcut de Al Hilal pentru Kylian Mbapppe. Saudiții vor însă să îl transfere de la PSG și pe Marco Verratti, iar Luis Enrique vrea neapărat un mijlocaș.

Real Madrid ar putea fi forțată să renunțe la Tchouameni dacă îl vrea pe Kylian Mbappe

Jonathan Johnson, jurnalistul CBS, a dezvăluit că PSG vrea să le propună celor de la Real Madrid să îl cedeze pe Tchouameni în cadrul „afacerii Kylian Mbappe”.

ADVERTISEMENT

Campioana Franței nu e de acord cu oferta de 30 de milioane de euro făcută de Al Hilal pentru Marco Verratti, însă parizienii sunt în căutarea unui mijlocaș central.

Internaționalul francez nu a avut un parcurs prea bun pe Santiago Bernabeu și ar putea fi inclus în transferul lui Kylian Mbappe, însă madrilenii au stabilit că suma maximă pentru Mbappe nu va depăși 230 de milioane de euro: „În cazul în care transferul său rămâne de actualitate în următoarele săptămâni, atunci înlocuitorul lui Verrratti ar trebui să fie jucătorul lui Real Madrid”, a explicat jurnalistul. S-a mai vorbit și despre un interess pentru brazilianul Rodrygo.

ADVERTISEMENT

PSG l-a dorit pe Tchouameni de când era la AS Monaco: „Mbappe nu a putut să-l convingă”

Mijlocașul în vârstă de 23 de ani cu 25 de meciuri la naționala Franței a fost pe lista parizienilor încă de acum câțiva ani, când juca la Bordeaux și Monaco: „Tchouameni a fost o țintă pentru PSG încă dinainte să plece din Ligue 1, însă Mbappe nu a putut să îl convingă să rămână în Franța la acel moment.

Fostul jucător al lui AS Monaco nu a avut un început ușor pe Santiago Bernabeu, dar e hotorât să continue și în această vară.

ADVERTISEMENT

Pentru a-l aduce pe Kylian Mbappe, Real Madrid ar putea să își sacrifice una dintre nestametele de la mijlocul terenului, iar Tchouameni e cel mai tentant”, a mai spus ziaristul.

Rămâne de văzut dacă Al Hilal va veni cu o ofertă mai bună pentru Verratti și dacă madrilenii îl vor include în tranzacția starului lui PSG și pe Tchouameni, evaluat la 85 de milioane de euro, pentru a micșora suma de transfer.

ADVERTISEMENT

Care e suma maximă pe care Real e dispusă să o ofere

Conform Marca, Real Madrid e decisă să nu „liciteze” mai mult de 230 de milioane de euro pentru transferul lui Kylian Mbappe, ținând cont că PSG îl va pierde gratis în vară pe starul francez.

Jucătorul este însă dorit cu insistență mai ales că s-ar plia perfect pe stilul de joc al lui Real Madrid, însă e greu de crezut că transferul se va realiza în această vară. Madrilenii l-au transferat pe Bellingham și ar fi extrem de interesantă o tripletă formată din Vinicius Junior și Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT