Sport

PSG joacă tare cu Real Madrid! Vrea în schimbul lui Kylian Mbappe pe unul dintre cei mai importanți jucători ai spaniolilor

PSG nu vrea să renunțe așa ușor la Kylian Mbappe și îl cere la schimb de la Real Madrid pe unul dintre cei mai în formă jucători din acest sezon.
30.06.2023 | 10:25
PSG joaca tare cu Real Madrid Vrea in schimbul lui Kylian Mbappe pe unul dintre cei mai importanti jucatori ai spaniolilor
100 de milioane de euro e cota lui Rodrygo. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

PSG îi forțează mâna lui Kylian Mbappe, iar transferul său la Real Madrid ar putea să se realizeze încă din această vară. Ultimele detalii au apărut în presa din Spania.

PSG îl vrea pe brazilianul Rodrygo în locul lui Kylian Mbappe

Ziariștii de la Fichajes.net au dezvăluit că PSG pe lângă bani îl vrea și pe brazilianul Rodrygo. Extrema dreaptă e evaluat la 100 de milioane de euro și a reușit 19 goluri și 11 pase decisive în 57 de partide în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Mbappe refuză să își activeze clauza de prelungire, ceea ce i-a scos din sărite pe șeicii parizienilor. Astfel, conducerea lui PSG e dispusă să îl lase să se transfere la Real Madrid, însă cu o condiție: Rodrygo să ajungă pe Parc des Princes.

Jucătorul lui Real Madrid este și pe placul lui Luis Enrique, care și l-ar dori mult la echipă. Madrilenii nu au însă de gând să îl includă în afacere pe jucătorul brazilian în vârstă de 22 de ani. Cel puțin deocamdată.

ADVERTISEMENT

PSG îl pierde pe Kylian Mbappe. Are șanse mari să ajungă la Real Madrid

Chiar dacă perioada de transferuri se apropie de final și incertitudinea plutește în aer cu privire la viitorul lui Kylian Mbappe, starul naționalei Franței păstrează în continuare șanse mari să ajungă pe Santiago Bernabeu.

Atacantul de 24 de ani mai este dorit și de Liverpool, care ar fi dispusă să pună la bătaie 300 de milioane de euro. Dacă va continua la PSG, Kylian Mbappe ar putea semna cu orice echipă începând cu 1 ianuarie 2024, când va intra în ultimele șase luni de contract.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii cunoscutei emisiuni spaniole de televiziune El Chiringuito anunță însă că Mbappe „este mai aproape ca niciodată de Real Madrid”. Ziaristul Edu Aguirre, un bun cunoscător al situaţiei de la Real Madrid, a completat: „Ar putea fi chiar o chestiune de zile”.

Ar putea deveni cel mai scump transfer din istoria fotbalului

Mbappe ar putea deveni cel mai scump jucător transferat în istoria fotbalului. Real Madrid e dispusă să ofere 250 de milioane de euro lui PSG. Actualul record a fost stabilit tot de parizieni, care au plătit Barcelonei 222 de milioane de euro pentru transferul lui Neymar în 2017.

ADVERTISEMENT

Personajul cheie în realizarea acestei mutări este Fayza Lamari, mama şi impresarul lui Mbappe, care este liantul dintre Real Madrid și PSG. La coadă mai stă și Manchester United, care și-l dorește de asemenea pe Kylian.

ADVERTISEMENT