Life

Suma uimitoare pusă la bătaie pentru locul de veci al lui Emi Pian. Unde va fi înmormântat liderul clanului Duduianu

07.08.2020 | 12:50
Suma uimitoare pusa la bataie pentru locul de veci al lui Emi Pian Unde va fi inmormantat liderul clanului Duduianu
ADVERTISEMENT

Emi Pian urmează să fie condus pe ultimul drum zilele următoare, rudele sale ocupându-se de toate pregătirile pentru înmormântare. Liderul clanului Duduianu își va dormi somnul de veci în Cimitirul „Tudor Vladimirescu” din Rahova, aflat în apropierea casei sale, loc de veci achiziționat cu o sumă impresionantă.

Frații și rudele lui Florin Mototolea, așa cum se numește în realitate interlopul, au cumpărat un loc de veci deloc ieftin, dacă este să ne luăm după site-urile de specialitate.

ADVERTISEMENT

Un petec de pământ în cimitirul unde va fi îngropat Emi Pian poate fi achiziționat cu suma între 2.000 și 3.500 de euro, însă prețul locului de veci poate crește în funcție de poziționarea acestuia.

Suma impresionantă pentru locul de veci al lui Emi Pian. Unde va fi îngropat

Cu cât este mai aproape de aleea pricipală, cu atât este mai costisitor ajungând chiar și până la 5.000 de euro. Asta înseamnă că familia s-a dat peste cap ca Emi Pian să-și ducă somnul de veci într-un loc cumsecuvine.

ADVERTISEMENT

Liderul clanului Duduianu va fi condus pe ultimul drum după 4 zile de priveghi, așa cum cere tradiția persoanelor de etnie romă. Manelistul Florin Salam, prieten apropiat clanului, a declarat că slujba de înmormântare va avea loc duminică, 9 august.

„Frații lui hotărăsc, iar noi, cei care respectăm această familie, și în mod special pe cumătru’ Emi, cum hotărăsc frații lui, noi ținem pasul cu ei”, a spus solistul, relatează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Până atunci artistul și alți maneliști renumiți cântă la căpătâiul lui Emi Pian, în timp ce apropiații continuă să-l plângă pe interlopul care a fost înjunghiat cu un briceag de un bărbat dintr-un clan rival.

Emi Pian, capul clanului Duduianu era un interlop extrem de periculos de care se temea multă lume. Bărbatul în vârstă de 39 de ani pusese stăpânire pe mai multe zone din Capitală, în special zona de Nord și cartierul Giulești.

ADVERTISEMENT

Oamenii din zonă refuză să vorbească despre clanurile interlope de teamă să nu li se întâmple ceva rău, mai ales că asasinarea lui Emi Pian a pornit un adevărat război. Amenințările dintre clanul Duduianu și Rinu au început chiar în noaptea în care a fost declarat decesul lui Pian.

ADVERTISEMENT