Fotbal intern

SOARTA lui Şumudică se DECIDE luni! “Azi am fost la antrenament!”

UPDATE 14:46 / Marius Şumudică a condus antrenamentul de sîmbătă al Concordiei Chiajna, însă luni este programată o şedinţă în care se va decide soarta tehnicianului. "Astăzi am condus...
13.09.2014 | 16:04
SOARTA lui Sumudica se DECIDE luni Azi am fost la antrenament
ADVERTISEMENT

UPDATE 14:46 / Marius Şumudică a condus antrenamentul de sîmbătă al Concordiei Chiajna, însă luni este programată o şedinţă în care se va decide soarta tehnicianului. “Astăzi am condus şedinţa de pregătire! Îmi văd, în continuare, de treabă. Vom vedea ce va fi”, a spus Şumudică pentru FANATIK.RO.

Concordia a pierdut cu FC Braşov, scor 1-4, şi a ajuns la a cincea partidă consecutivă fără victorie în campionat. La pauză, “stegarii” aveau deja un avantaj de două goluri, situaţie care l-a scos din sărite pe Marius Şumudică. La pauză, tehnicianul, care nu a avut dreptul să stea pe bancă din cauza unei suspendări, s-a dus la vestiare, unde şi-a certat jucătorii şi le-a oferit şi cîteva indicaţii. Acolo se afla şi Cristian Tănase, preşedintele Concordiei, care a asistat la întreg circul. De asemenea, simţindu-se umilit, Mircea Minea, primarul Chiajnei, a părăsit stadionul la pauză, extrem de nervos.

ADVERTISEMENT

Tănase l-a informat că este demis!

După terminarea partidei, Şumudică s-a dus la vestiare pentru a le comunica fotbaliştilor programul pentru acest final de săptămînă. Acolo s-a întîlnit cu Cristian Tănase, care i-a comunicat antrenorului, conform surselor FANATIK.RO, că este concediat începînd de sîmbătă! Mai mult, jucătorii au refuzat să dea mîna cu Şumudică, fiind supăraţi pe tehnician pentru gesturile făcute de acesta la pauză. Într-o tăcere înmormîntală, jucătorii şi staff-ul Concordiei s-au urcat în autocar şi au pornit spre Bucureşti.

Clauză de 200.000 de euro

Zilele lui Marius Şumudică pe banca grupării ilfovene sînt numărare. Mircea Minea este decis să-l demită, însă, conform surselor FANATIK.RO, tehnicianul a parafat un contract beton cu Concordia. Mai exact, dacă Şumi este demis înainte de expirarea înţelegerii, Minea trebuie să-i achite 200.000 de euro! În aceste condiţii, oficialii Concordiei încearcă să-l forţeze pe tehnician să-şi dea demisia, în cazul în care nu va ajunge cu acesta la un acord.

ADVERTISEMENT

“Nu plec! Azi am antrenament”

Contactat de FANATIK.RO, Marius Şumudică a precizat că nu ia în calcul să demisioneze de la Concordia Chiajna şi că sîmbătă este gata să conducă antrenamentul. “Nu plec! Dacă vor să mă dea afară este treaba lor! Eu nu-mi dau demisia, azi voi conduce antrenamentul”, a spus Şumi pentru FANATIK.RO.

Lienen este primul pe listă

Dacă decizia conducerii Concordiei va fi de a-l demite pe Şumudică, mai mulţi tehnicieni stau la rînd şi aşteaptă să preia echipa ilfoveană. Astfel, FANATIK.RO a aflat că primul nume de pe lista primarului Mircea Minea pentru înlocuirea actualului antrenor principal este fostul tehncian al Oţelului Galaţi, Ewald Lienen. Apoi, în funcţie de disponibilitatea ambelor părţi, posibili înlocuitori mai sînt Roni Levi, Cristiano Bergodi şi Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

“Aripa dinamovistă îi vrea pe Ţălnar sau Ciobotariu”

FANATIK.RO a aflat că, la rîndul său, preşedintele clubului, Cristi Tănase, fost angajat la Dinamo, încearcă să îi propună lui Mircea Minea să se gîndească serios la variantele Cornel Ţălnar şi Liviu Ciobotariu. Totuşi, edilul comunei ilfovene este decis să înceapă mai întîi negocierile cu fostul antrenor al Oţelului Galaţi, Ewald Lienen, şi abia apoi să ia în considerare şi alte variante.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: