Life

Sunt sau nu Zannidache și Valeria Lungu împreună? De unde au pornit zvonurile despre presupusa lor idilă

Valeria Lungu și Zannidache au fost ”cuplați” de un fost concurent de la Puterea dragostei, însă care e adevărul despre relația lor?
19.09.2022 | 16:45
Sunt sau nu Zannidache si Valeria Lungu impreuna De unde au pornit zvonurile despre presupusa lor idila
Valerie Lungu și Zannidache, adevărul despre relația lor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu i-a băgat pe toți în ceață în urmă cu câteva zile cu o afirmație pe care a făcut-o despre Valerie Lungu și Zannidache.

Idila de 2 ani dintre Valeria Lungu și Zannidache, o simplă glumă făcută de Bogdan Mocanu

Într-un comentariu lăsat pe TikTok, fostul concurent de la Puterea dragostei a scris că frumoasa basarabeancă și trapperul ar fi împreună de doi ani, lăsând să se înțeleagă faptul că această relație a fost ținută ascunsă de ochii publicului.

ADVERTISEMENT

Timp de câteva zile, Zanni și Valerie nu au reacționat cu privire la această veste surprinzătoare, însă FANATIK a aflat care este adevărul, de la apropiații cântărețului.

La postarea de pe TikTok, Bogdan Mocanu pare să fi fost pus pe glume, căci persoanele din anturajul lui Zannidache neagă cu vehemență idila. Ba mai mult, Valerie a fost extrem de dedicată relației sale, vedeta despărțindu-se de iubitul ei de curând, în luna iunie.

ADVERTISEMENT

„E harneală. Nu e nimic adevărat”, ne-au spus apropiații lui Zannidache despre această poveste aparent născocită de Bogdan Mocanu. Evident, asta nu înseamnă că cei doi nu ar putea avea o relație pe viitor. Amândoi sunt tineri, frumoși și… liberi, ori cel puțin asta se știe despre fiecare la această oră.

zanni si valeria
Comentariul lui Bogdan Mocanu de pe TikTok a stârnit semne de întrebare cu privire la relația dintre Zannidache și Valeria Lungu

Valeria, duel cu Jador la Măruță

De altfel, Zannidache nici nu a vrut să comenteze acest subiect, fiind o glumă care din punctul său de vedere nu ar merita prea multă atenție. Zanni nu este singurul artist cu care imaginea Valeriei Lungu a fost asociată în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Aceasta a avut un schimb de replici de curând cu Jador, în emisiunea lui Măruță, după ce manelistul părea să fie interesat de influenceriță. Cei doi s-au șicanat în show-ul de la PRO TV, în rubrica sosurilor picante.

Valeria i-a zis lui Jador că nu are cum să fie pe gustul său întrucât lui îi plac fetele mult mai tinere, în timp ce Jador i-a spus că și ea e atrasă de bărbații ceva mai în vârstă.

ADVERTISEMENT

Între timp, Zanni se pregătește de meciul cu CipiRAW

În timp ce se fac tot felul de speculații pe seama vieții sale amoroase, Zannidache are alte lucruri pe cap. Cântărețul se pregătește temeinic pentru gala RXF din 27 septembrie, unde îl va întâlni în ring pe influencerul CipiRAW.

La sfârșitul lunii august 2022, duelistul său i-a aruncat câteva săgeți în cadrul unei emisiuni de televiziune. Acesta l-a acuzat pe talentatul artist descoperit de Alex Velea că a pus prietenia lor pe locul doi, preferând banii!

„Noi am fost tovarăși înainte. M-a surprins că el a acceptat pentru o sumă mai mare. Și am zis că dacă prietenia noastră valorează o sumă mai mare, atunci hai să ne batem”, a dezvăluit CipiRAW la Wownews.

„Zanni, antrenează-te! Te rog eu frumos. Vreau să se vadă frumos ce facem, noi acolo în ring. Neapărat vreau să vorbim după ce se aude clopotul de la cușcă. Ai grijă ce faci! Nu poți da doar din gură”, l-a sfătuit Ciprian pe Zannidache, ca un soi de avertisment.

În cadrul aceluiași interviu, tânărul a dezvăluit și de ce a renunțat la serviciile de antrenor ale lui Cătălin Zmărăndescu. „Pur și simplu nu ne-am mai înțeles noi ca oameni, deși au fost foarte multe discuții pe tema asta. El s-a certat cu Zanni și a luat-o foarte personal. Eu nu am luat-o personal cu el”, a fost explicația dată de CipiRAW.

ADVERTISEMENT