Life

Supărare printre fanii Chefi la Cuțite după ce Nina Hariton a câștigat sezonul 11: “Foarte multă regie degeaba. Dezamăgitor”

Reacția fanilor Chefi la Cuțite după ce Nina, concurenta lui Sorin Bontea, a câștigat sezonul 11. Ce comentarii au apărut pe rețelele sociale.
21.06.2023 | 00:04
Suparare printre fanii Chefi la Cutite dupa ce Nina Hariton a castigat sezonul 11 Foarte multa regie degeaba Dezamagitor
Ce au scris fanii după ce Nina Hariton a câștigat sezonul 11 Chefi la Cuțite. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Care a fost reacția fanilor Chefi la Cuțite după ce Nina Hariton, care a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea, a câștigat sezonul cu numărul 11. Nu toți telespectatorii s-au bucurat pentru victoria finalistei. Internauții au lăsat zeci de mesaje după marea finală.

Reacția fanilor Chefi la Cuțite după ce Nina, concurenta lui Sorin Bontea, a câștigat sezonul 11

Câștigătoarea sezonului 11 Chefi la Cuțite este Nina Hariton, concurenta care a făcut parte din echipa roșie, condusă de Sorin Bontea. Aceasta s-a luptat, în marea finală, cu Paul “Pablo” Tudosescu,  și cu Laurențiu Neamțu. Cei doi au făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, respectiv din cea a lui Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

A fost pentru prima dată, în istoria emisiunii, când toți cei trei finaliști au primit cuțitul de aur. Toți au încercat să dea tot ce au avut mai bun, însă Nina Hariton este cea care a plecat acasă cu trofeul și cu premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro.

Concurenta i-a impresionat pe jurați încă din preselecțiile emisiunii. A primit atunci trei cuțite de aur, fiind prima femeie care reușește această performanță. Talentul ei culinar a ajutat-o, cu siguranță, să ajungă până în finală.

ADVERTISEMENT

După ce s-a aflat că este câștigătoarea sezonului 11 al show-ului culinar de la Antena 1, fanii emisiunii au avut diverse reacții în mediul online. Mulți s-au bucurat pentru victoria concurentei lui Sorin Bontea, însă au existat și fani nemulțumiți de rezultat.

“Sincer, chiar e ciudat că 6 din 11 sezoane au fost câștigate de același chef. Foarte multă regie degeaba! Nu merita Nina să câștige nici 1% acest sezon. Laurențiu și Pablo peste ea în orice duel individual”, “Din nou, nu a câștigat cel mai bun”, “Sa câstigi pe caz social asta înseamnă Chefi la Cuțite”, “Dezamăgitor”, sunt câteva dintre reacțiile nemulțumiților, de pe pagina oficială de Facebook a emisiunii.

ADVERTISEMENT

Au existat și oameni care au fost mulțumiți de rezultat: “Eu chiar nu pricep de ce și-a luat Nina atâta hate în online. Și-a coordonat foarte bine echipa, a fost organizată, a muncit cot la cot cu colegii ei, pe care i-a tratat cu respect. Să nu uităm că de la început a primit 3 cuțite de aur, clar”, “Bravo, fată, chiar meriți”

Ce meserie are Nina Hariton, câștigătoarea Chefi la Cuțite 2023

Nina Hariton este a treia femeie câștigătoare din istoria emisiunii. Narcisa Birjaru, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, a câștigat sezonul 9. Sezonul 10 a fost câștigat de Florica Boboi, tot din echipa lui Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

Până acum, chef Sorin Bontea a obținut 6 victorii de-a lungul emisiunii. Cătălin Scărlătescu a câștigat de 3 ori, în timp ce Florin Dumitrescu a avut doar doi concurenți care au reușit să pună mâna pe marele premiu.

Deși i-a impresionat pe cei trei chefi cu talentele sale culinare, Nina Hariton nu lucrează ca bucătăreasă. În vârstă de 31 de ani, câștigătoarea din acest an a venit de la Paris cu gândul de a ajunge cât mai departe în emisiune.

În cadrul preselecțiilor, tânăra a făcut senzație după ce a gătit piept de găină cu piure de broccoli și sote de varză de bruxelles și kumquats. Inițial, concurenta a vrut să gătească Crepes Suzette, dar s-a răzgândit.

Mulți s-ar aștepta să aibă un job în domeniul culinar, însă realitatea este alta. Nina Hariton lucrează, de fapt, ca agent imobiliar. Gătitul este pasiunea ei și adoră să pregătească tot felul de preparate pentru apropiați. A urmat cursuri în domeniul culinar, care au ajutat-o să se perfecționeze.

ADVERTISEMENT